Hulp met jouw phoeniox website

DIRECTE HULP MET:

PHOENIX, HUDDLE, PLUG&PAY en MAILBLUE

Extra hulp nodig ? Ik begeleid jou persoonlijk en samen zorgen wij voor direct resultaat.

Liever alles uitbesteden omdat je geen tijd hebt? Ook dan sta ik graag voor je klaar met een montage pakket

Bekijk de pakketten

Alex is voor mij een rots in de branding. Niet alleen als hulp bij het fixen van dingen op mijn website, maar hij is ook een toffe sparringspartner waar ik mijn nieuwe website plannen mee kan bespreken.Super snelle service en vooral een fijne en heldere communicatie. 

HELEN PURPERHART - WWW.ONLINEKINDERYOGA.NL

Ik help je graag met:

Huddle
Heb jij na de 28 dagen challenge extra hulp nodig met jouw huddle? Kom je ergens niet aan uit en wil je 1 op 1 begeleiding? Ik help jouw met al jouw vragen en samen zorgen wij er voor dat jouw huddle een succes wordt.

Plug&Pay
Loop jij met Plug&Pay nog ergens tegenaan of wil je juist alles koppelen met huddle, enormail of mailblue? Zo wordt alles een geheel geautomatiseerd proces. Ik help je graag met deze technische koppelingen. Van kleine werkzaamheden tot de gehele inrichting.

Phoenix
Het aller mooiste website systeem wat er is in mijn ogen ;-) Maar soms kan het zo zijn dat je nog niet alles helemaal snapt. Ik help je graag op weg om phoenix helemaal eigen te maken. Uiteraard kan ik ook de gehele website voor jou maken met mijn montage pakket. Van kleine werkzaamheden tot complete websites. 

Mailblue
Email-funnels automatiseringen tags en lijsten, Ik help je om al jouw tools aan elkaar te knopen en in mailblue juist te laten lopen.

Alex Buijk Phoenix pro

Waarom zou je Phoenix Pro / Alex Buijk inschakelen?

✓ Je hebt geen tijd om jouw alles zelf bij te houden.

✓ Je wilt graag een goede basis hebben staan om er daarna zelf aan te gaan werken.

✓ Je wilt graag werkzaamheden van jouw website huddle en/of Plug&Pay uitbesteden.

✓ Je snapt het Phoenix, Huddle en of Plug&Pay (nog) niet en wilt dit graag leren.

✓ Je jezelf bezig wilt houden met jouw business en niet met de website.

null

" IN DE AFGELOPEN PERIODE HEB IK HEEL FIJN MET ALEX SAMENGEWERKT. HIJ HEEFT ALTIJD MEEGEDACHT, IS SNEL MET ZIJN REACTIE EN STAAT VOOR JE KLAAR. HET RESULTAAT IS OOK ERG MOOI GEWORDEN!

NU DE NIEUWE WEBSITE STAAT, ZAL HET VOORAL NOG GAAN OM KORTERE VRAAGSTUKKEN. DAAROM IS HET IDEAAL OM MET ALEX ZIJN STRIPPENKAART-SYSTEEM TE WERKEN, DAN KUNNEN KLEINE DINGEN OOK TUSSENDOOR GEDAAN WORDEN EN REKENT HIJ HET AANTAL MINUTEN DAT HIJ DAARVOOR KWIJT WAS. LEKKER FLEXIBEL EN SNEL! "

VRIENDINNENONLINE.NL


Actie pakketten

3 uur ondersteuning

✓ 3 x 1uur  1 op 1 ondersteuning 
✓ Direct resultaat
✓ Live werkzaamheden

€285,- €255,-
Complete website

Phoenix montage

✓ Phoenix montage*

✓ 1 uur extra support
✓1 op 1 uitleg van jou omgeving


€1500,-
Totaal ontzorgd

Totale montage

✓Phoenix montage* 

✓ Huddle montage** 

✓ Plug&Pay montage***

✓ Mailblue montage**** 

€2750,-

* Phoenix montage pakket bestaat uit: Intake gesprek, maximaal 8 pagina's, feedback rondes, opleveren en live zetten van de website.
** Huddle montage bestaat uit: Volledig wegzetten van jouw online leer omgeving (max 4) alle technische koppelingen.
*** Plug&Pay montage bestaat uit: Het volledig wegzetten van al jouw producten (max 4), checkouts en upsells, ook alles is juist gekoppeld met huddle en mailblue.
**** Mailblue montage bestaat uit: Automatiseringen klaarzetten en de eerste mails klaarzetten in het juiste template. Lijsten en tags inrichten.

"Mijn ervaring met Alex is over de hele lijn positief. Alex maakt werken met Phoenix betaalbaar, zonder in te boeten op service. Integendeel. Zowel de pijlsnelle reactietijd bij vragen als de duidelijke, technische ondersteuning zijn echt helemaal top! Voor mij als website-noob is Phoenix eenvoudige manier om snel en efficiënt een website te maken die mooi én functioneel is. Heb je ervaring met websites bouwen, dan kun je beginnen met een blanco pagina. Wil je wat extra inspiratie? Dan zijn er voor elk type pagina meerdere layouts beschikbaar die je naar eigen wens kunt invullen. Ik ben helemaal fan, zéker met de topservice die Alex te bieden heeft!"
Roel Beckers inspirethefuture.be
Hulp met jouw phoeniox website

WIE IS PHOENIX PRO?

Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed ik op als goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment. Vanaf dat ik 6 jaar was had ik al de droom om later goochelaar te worden, en hoe mooi is het dat die droom werkelijkheid is geworden. Naast het goochelen is het maken van website's een grote hobby van mij. Het enige wat altijd tegenzat tijdens het maken van een website is dat ik geen technische kennis had. Maar toen kwam ik terecht bij team Imu (Internet Marketing Unie) en ben ik met hun software (Phoenix, Huddle en Plug&Pay) in aanraking gekomen. Vanaf het eerste moment was ik smoorverliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en tevens mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. voor mij een pure WIN WIN situatie. Na 1 jaar de software helemaal onder de knie te hebben vond ik het leuk om mijn kennis met andere software gebruikers te delen. Dit gaf mij een enorm fijn gevoel.


Ook team Imu was het hier mee eens en benoemde mij tot een Phoenix Pro.


Inmiddels heb ik al vele ondernemers geholpen met hun site en heb ik vele spar momenten met mijn klanten om zo hun business naar een volgend level te tillen. Ook interesse? Bestel jouw pakket ;-)Alex Buijk Phoenix pro


Hulp nodig met jouw Business

Wil jij iets weten over mijn diensten of wil je meer weten over Phoenix, Huddle of Plug & Pay?

Alex Buijk graag tot je dienst

Bestel jouw pakket