Hulp met jouw phoeniox website

DIRECT HULP MET:

PHOENIX, HUDDLE, PLUG&PAY

Bekijk de pakketten

Ik help je graag met:

Huddle
Heb jij de huddle software en heb je hulp nodig? Van kleine koppelingen tot het gehele platform bouwen.

Plug&Pay
Heb jij Plug&Pay tot jouw beschikking en heb je hulp nodig om alles in te richten. Of misschien wil je juist alles koppelen met huddle, enormail of mailblue? Van kleine werkzaamheden tot de gehele inrichting.

Phoenix
Heb jij het Phoenix systeem en wil je graag hulp? Dan ben ik de juiste persoon voor jou. Ik doe alles binnen de Phoenix omgeving. Van kleine werkzaamheden tot complete websites. 

Overige
Ook voor Mailblue, Enormail, Zapier en overige koppelingen ben je bij mij aan het juiste adres ;-)

Alex is voor mij een rots in de branding. Niet alleen als hulp bij het fixen van dingen op mijn website, maar hij is ook een toffe sparringspartner waar ik mijn nieuwe website plannen mee kan bespreken.Super snelle service en vooral een fijne en heldere communicatie. 

HELEN PURPERHART - WWW.ONLINEKINDERYOGA.NL

Strippenkaart

Je kan bij mij een account aanmaken door een x aantal strippen te kopen. De strippenkaart werkt als volgt. Per 10 minuten werk wordt er 1 strip van jouw account afgeschreven. Je kunt al een strippenkaart kopen vanaf 1 uur (6 strippen). Uiteraard is het ook mogelijk om een grote hoeveelheid aan strippen te kopen. Hoe meer strippen / uren je afneemt hoe goedkoper mijn tarief. 


Er is al een strippenkaart vanaf €75,00 per uur. 
Strippenkaarten zijn onbeperkt geldig dus mocht je mij willen inzetten voor vele werkzaamheden kun je hier je voordeel mee doen.

Voor een complete website ben je ook bij mij aan het juiste adres en kom ik graag met jou in contact voor een prijs op maat! 

1 uur

125,-
€125 per uur
6 strippen

4 uur

390,-

97,50€ per uur
24 strippen
Meest gekozen

10 uur

850,-
85€ per uur
60 strippen
Voordeligste keuze

20 uur

1500,-
75€ per uur
120 strippen
Alle strippenkaarten zijn gedurende 24 maanden geldig. 

Vul je een strippenkaart aan met nieuwe uren, dan wordt de geldigheid met 24 maanden verlengd.

Ik heb het strippenkaartsysteem van Alex gebruikt om opdrachten met Alex te regelen. Het systeem werkt eenvoudig en geeft duidelijk weer hoeveel strippen zijn gebruikt als Alex weer wat heeft gedaan voor me. Altijd is duidelijk hoeveel saldo je nog hebt. Ik was zo enthousiast over dit systeem, dat ik het ook zelf heb geïmplementeerd voor mijn site

FRED HIRDES- EXCEL-LEREN.NL

VRAGEN? IK BEANTWOORD ZE VOOR JE

Wil jij iets weten over mijn diensten of wil je meer weten over Phoenix, Huddle of Plug & Pay? Neem contact met mij op en ik beantwoord al jouw vragen.

Alex Buijk graag tot je dienst