Verkoop je ‘passie’ via je Phoenix site | Phoenixpro, Alex Buijk
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/23/2022
1 min
0

Bloosz.nl

04/23/2022
1 min
0

Mooie ontwerpen laten zien via een Phoenix website

Vierhonderd paar oorbellen: met passie gemaakt door Chantell en Anieke. Maar ook ander sieraden, zoals armbanden, kettingen, displays en meer. Een hobby die uitmondde in de site Bloosz.nl. Gewoon ontstaan aan de keukentafel van Chantell via het maken van sleutelhangers en armbandjes. Inmiddels is er een heus bedrijf ontstaan welke gevestigd is in een gerestaureerde kerk. De site biedt de collectie overzichtelijk aan en doet menig (vrouwen-)hart sneller slaan. Naast het mooie aanbod kan je bij Bloosz ook terecht voor een gezellige avond met vriendinnen. Kennis maken met de collectie en lekker gezellig samen zijn: een prima combinatie! Eenvoudig via de site te boeken! Meer info over de sieraden en welke bijvoorbeeld bij jou passen of hoe je ze moet onderhouden: ook hierin voorziet de site door middel van informatieve blogs. Voor andere ondernemers is het mogelijk om een reseller te worden. De site biedt de mogelijkheid om contact op te nemen met Bloosz. Wil je weten waar je de collectie kunt bewonderen? Dan is de lijst van resellers een handig hulpmiddel. Ook die vind je eenvoudig op de site. 

Review
Alex bouwde voor ons een prachtige website helemaal naar wens. Hij neemt daarna alle tijd voor je en legt je rustig en geduldig uit hoe Phoenix werkt. Ook na het opleveren van je website kun je altijd met vragen of problemen bij hem terecht en lost hij deze snel voor je op. Wij zijn fan!
Chantell De Bruin

Bekijk de site bloosz.nl

Verkoop je ‘passie’ via je Phoenix site | Phoenixpro, Alex Buijk

Verkoop je ‘passie’ via je Phoenix site

Is jouw hobby inmiddels ook uitgegroeid tot een echte business? Dan is een site waarmee je jouw artikelen goed kunt laten zien het minste wat je nodig hebt. Meer bieden zoals aanvullende informatie en het verhaal van je bedrijf biedt zeker meerwaarde. Om dit alles zo te verwerken dat het overzichtelijk blijft, kan voor jou een struikelblok zijn, waar Alex Buijk van Phoenix Pro je goed mee kan helpen. Wil je ondersteuning met Phoenix, Huddle of bijvoorbeeld Plug & Play? Alex kan je helpen om hierin je weg te vinden, maar ook alles uit handen nemen zodat jij je bezig kunt houden met je hobby/werk. Voorbeelden van de sites waarbij Alex zijn steentje bijdraagt, kan je vinden bij zijn portfolio. Kennis maken met Alex doe je vrijblijvend met een telefonische afspraak! Eenvoudig via deze site te boeken!

Categorieën