Website ondersteuning voor de website dehelftzonderkinderen.nl
Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
04/15/2022
2 min
0

Dehelftzonderkinderen.nl

04/15/2022
2 min
0

Website ondersteuning voor de website dehelftzonderkinderen.nl

Ik heb de opdrachtgever geholpen met het online zetten van de website van de helft zonder kinderen. Daarnaast heb ik de opdrachtgever geholpen met het maken van technische koppelingen rondom huddle mailblue. Tenslotte heb ik de opdrachtgever geholpen met het instellen van plug en play.

Review
Gistermiddag om 16.30 tel contact met Alex opgenomen met de vraag of hij me wilde helpen met het life zetten van mijn Phoenix website, Huddle en emailsysteem. Sinds vandaag staat alles life! Alex denkt mee, geeft tips… Super!
Living ACT

De dienst van www.dehelftzonderkinderen.nl

De website de helft zonder kinderen is in het leven geroepen om vrouwen te helpen, die overwegen om kindloos te bleven met zingevingsvraagstukken. Dit wordt door middel van boeddhistische psychologie toegepast. Op de website kun je naar een boek luisteren. Het boek bestaat uit drie delen.

In het eerste deel van het boek staat de vraag centraal waarom je kinderen zou willen hebben. Hoe ontstaat het verlangen naar een kind is een volgende vraag in het eerste deel. En het eerste deel zal afgesloten worden met het behandelen van de vraag of een kinderwens cultureel is geprogrammeerd.

Het tweede deel gaat in op de vraag, wat je van het moederschap kan verwachten. Vervolgens zal de vraag of het moederschap tegen kan vallen behandeld worden. En het tweede deel zal afgesloten worden met de vraag waarom er een taboe ligt op het achteraf tegenvallen van een moeder zijn.

Het derde en laatste deel gaat vanuit het boeddhisme een in op de vraag wat je moet doen. De tweede vraag die behandelt, zal worden is hoe je zingevingsdraai aan je leven kan geven. En het derde deel wordt afgesloten met de vraag hoe je liefde en geluk kan vinden in jezelf.

Bekijk de site op dehelftzonderkinderen.nl

website te laten maken door een professional.  Het kan zo zijn dat je hulp met Phoenix nodig hebt voor jouw website.

Zelf website maken met Phoenix?

Een website maken met Phoenix is niet moeilijk. Stapsgewijs kun je met Phoenix systeem jouw  eigen ideale website maken. De software van Phoenix spreekt voor zichzelf en je kunt zelf snel een website bouwen.De  Phoenix software zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste updates krijgt. Phoenix seo is software dat geoptimaliseerd is. Met  Phoenix seo kun je dus sneller door zoekmachines worden gevonden. Het kan natuurlijk zo zijn dat je hulp nodig hebt met het maken van jouw website. Ik kan jou daarmee goed op weg helpen. Stap voor stap zal ik samen met jou doornemen hoe je een Phoenix website kan maken.

Jouw site laten maken door Phoenix pro?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw website te laten maken door een professional.  Het kan zo zijn dat je hulp met Phoenix nodig hebt voor jouw website. Natuurlijk help ik jou graag met het maken van jouw ideale website.

Voorbeelden Phoenix website

Als je ervoor kiest om mij jouw website te laten maken of om jou te helpen, laat ik jou graag voorbeeld van websites zien die ik heb gemaakt. Ik heb een uitgebreid portfolio. Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend gesprek.

Categorieën