Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
11/23/2022
1 min
0

Verlieskundigkompas.nl

11/23/2022
1 min
0

Hulp aanbieden via een goed werkende site

Vera Duijnisveld is een coach die mensen helpt met rouwverwerking. Of anders gezegd: ze is een verlieskundig coach. Vera helpt mensen om hun leven weer vorm te geven met de Verlieskundig Kompas Methode. Haar doelgroep zijn mensen die hun partner of een kind verloren hebben. Op haar site biedt ze haar hulp overzichtelijk aan, waarbij je een goed beeld krijgt van wat ze voor je kan doen. Ook kan je haar artikelen lezen via haar blog op de site en kan je al een beeld van Vera krijgen door de video’s te bekijken. De site biedt eveneens een community aan waarbij vrouwen met lotgenoten in contact kunnen komen. Wil je meer weten over Vera en haar Verlieskundig Kompas Methode, dan kan je eenvoudig een gesprek inplannen via de speciale button. Daarnaast staat er boven aan haar site ook duidelijk de gekleurde button ‘perspectiefgesprek’. Dit nodigt uit om de stap te nemen en inderdaad een afspraak in te plannen. Er wordt via deze knop eerst duidelijk uitgelegd wat zo’n gesprek inhoudt. Ook dat is fijn!

Review

Voor mijn praktijk Verlieskundig Kompas wilde ik graag hulp bij het technische gedeelte van mijn website, betaal- en mailsysteem en community. Alex weet hier veel van en heeft inzicht hoe alles het beste met elkaar gekoppeld kan worden. Op een fijne en deskundige manier geeft hij uitleg en voert hij verbeterpunten uit. Hierdoor werkt mijn website met de diverse systemen goed samen, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Ik ben erg blij met de support van Alex en kan het iedereen aanraden als je graag hulp wil bij alle techniek die ook steeds weer nieuwe aanpassingen vraagt.

Bekijk de site: https://verlieskundigkompas.nl/

Jouw expertise ook aanbieden met hulp van Alex?

Heb jij mensen eveneens iets moois te bieden? Een site met de juiste mogelijkheden kan het verschil betekenen tussen slagen of falen. Alex Buijk van Phoenix Pro heeft Vera geholpen om haar site zo goed werkend te krijgen door haar te helpen met Mailblue, Plug & Pay en Huddle en alle technische zaken rondom de website. Zelf je site ontwerpen en deze laten optimaliseren door Alex behoort dan ook tot de mogelijkheden die Alex je biedt. Daarnaast kan hij je tijdelijk op weg helpen maar ook alles voor je uit handen nemen wat je site betreft. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Alex biedt? Plan dan een telefonisch kennismakingsgesprek met hem in! Uiteraard geheel vrijblijvend. Wil je eerst weten wat voor sites Alex zoal heeft geholpen of ontworpen? Kijk dan maar eens bij zijn portfolio!

Categorieën