EEN PROFESSIONELE WEBSITE 

IN EEN HANDOMDRAAI

ALEX BUIJK IS EEN PHOENIX PRO EXPERT DIE JOU GRAAG HELPT

HEB JIJ AL PHOENIX, 

Huddle of plug and pay 

EN wil je HULP?

PHOENIX SEO GEOPTIMALISEERDE SOFTWARE

EEN COMPLEET PAKKET 

MET CONTINUE ONDERSTEUNING

WIE IS PHOENIX PRO ALEX BUIJK

Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Ik treed op als professioneel goochelaar alexbuijk.nl en vermaak mijn gasten met topentertainment. Vanaf dat ik 6 jaar was had ik al de droom om later goochelaar te worden, en hoe mooi is het dat die droom werkelijkheid is geworden. Naast het goochelen is web designen een grote hobby van mij. Het enige wat altijd tegenzat tijdens het maken van een website is dat ik geen technische kennis had. Maar toen kwam ik terecht bij team Imu (Internet Marketing Universiteit) Hierbij ben ik met hun software in aanraking gekomen. Vanaf het eerste moment was ik smoorverliefd op dit geweldige systeem. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en tevens mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. voor mij een pure WIN WIN situatie. Na 1 jaar de software helemaal onder de knie te hebben vond ik het leuk om mijn kennis met andere software gebruikers te delen. Dit gaf mij een enorm fijn gevoel. Ook team Imu was het hier mee eens en benoemde mij tot een Phoenix Pro.


Vanaf nu kan ik ook jouw helpen met jou Phoenix Website!

Maar ook voor Huddle en Plug & Pay ben je bij mij aan het juiste adres.


Alex Buijk

Graag tot je dienst!

Zijn aanbod was helder.

Onlangs heb ik voor mijn website een abonnement genomen op Phoenix van de Internet Marketing Universiteit. Phoenix is een geweldige website applicatie, maar toch complexer dan het op het eerste gezicht lijkt. Dus na een paar uur uitte ik een hulpkreet in de Phoenix community en Alex reageerde spontaan met een telefoontje. Binnen de beloofde termijn heeft hij mijn website helemaal omgezet. Alex is een vakman, een topdienstverlener en ook nog eens een hele aardige man. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Nectar Marketing - Hans Snel

Een ECHTE aanrader!

Ik heb Alex leren kennen als een fijne en bekwame webdesigner en op de cruciale momenten ook als een uiterst effectieve sparringpartner. Hij is hands on, intelligent en ervaren en een échte aanpakker. Dankzij zijn goede werk en ondersteuning is mijn Phoenix website hard op weg om een overvloed van ideale prospects en natuurlijk vooral van ideale klanten te genereren. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Zijn werk levert, kortom, duidelijk meer op dan je investering :-) Alex is in mijn ogen een TOP gozer.

Roeland Suylen - Ontdekjekracht

Phoenix Pro Dat is Alex!

Alex heeft mij met raad en daad bijgestaan bij het bouwen van mijn website. Alex reageert altijd snel op mijn vragen, wat heel prettig werkt. Hij werkt accuraat ( is eigenlijk te goed, want geeft veel meer dan hij in tijd berekent), is transparant in wat hij doet en denkt met je mee en kan goed inschatten wat jij zelf kan en wat je misschien beter een ander kan laten doen. Zijn uitleg is helder en soms verduidelijkt hij het met een plaatje of een filmpje. Kortom, hij is een echte pro en daarnaast een heel fijn persoon om mee te werken. Een terechte aanbeveling 

Nikki Genee  - nikkigenee.nl

Huddle


Community Software & Membersite

plug & pay


De meest converterende betaalpagina's

Phoenix


De nummer 1 website software

In de afgelopen periode heb ik heel fijn met Alex samengewerkt. Hij heeft altijd meegedacht, is snel met zijn reactie en staat voor je klaar. Het resultaat is ook erg mooi geworden!


Nu de nieuwe website staat, zal het vooral nog gaan om kortere vraagstukken. Daarom is het ideaal om met alex zijn strippenkaart-systeem te werken, dan kunnen kleine dingen ook tussendoor gedaan worden en rekent hij het aantal minuten dat hij daarvoor kwijt was. Lekker flexibel en snel! 

VRIENDINNENONLINE.NL


Phoenix pro voor een betere website

WAAROM ZOU JE VOOR JOUW WEBSITE 

PHOENIX PRO ALEX BUIJK INSCHAKELEN?

✓ Je hebt geen tijd om jouw site zelf bij te houden.

✓ Je wilt graag een goede basis hebben staan om er daarna zelf aan te gaan werken.

✓ Je wilt graag kleine werkzaamheden van jouw website uitbesteden.

✓ Je snapt het Phoenix systeem (nog) niet en wilt dit graag leren.

✓ Je jezelf bezig wilt houden met jouw business en niet met de website.

VRAGEN? IK BEANTWOORD ZE VOOR JE

Wil jij iets weten over mijn diensten of wil je meer weten over Phoenix, Huddle of Plug & Pay?

Neem contact met mij op en ik beantwoord al jouw vragen.

Alex Buijk graag tot je dienst
arrow_drop_up arrow_drop_down