Een duidelijk aanbod met een Phoenix website
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
07/03/2023
1 min
0

Werk-en-welzijn.nl

07/03/2023
1 min
0

Een duidelijk aanbod met een Phoenix website

Floris van Hee is de man achter Werk-en-welzijn.nl. Hij wil een vangnet bieden aan werkgevers en werknemers in de zorg, welzijn en het onderwijs, die te maken hebben met ziekte en verzuim. Hij biedt praktische verzuim oplossingen en denkt in mogelijkheden in plaats van in problemen. Via de site kan je kennis maken met Floris en zie je meteen wat hij je te bieden heeft door de duidelijke indeling van het menu. Een afspraak maken is eenvoudig. Bij het menu valt het afspraak maken extra op door de andere kleur. Eenmaal daarop geklikt kom je op de pagina waar je zelf een afspraak kunt inplannen. Makkelijk en daarmee is de drempel naar nieuwe klanten laag om dit ook werkelijk te doen. Onderaan de pagina kom je eenvoudig uit bij zowel de algemene als privacy voorwaarden en alle contactgegevens van Werk & Welzijn. Overzichtelijk en helder: de juiste ingredi├źnten voor een site die voor je werkt!

Review

Alex heeft mijn Phoenix website voor Werk&Welzijn gemaakt. Kenmerkend voor de samenwerking waren de open en eerlijke communicatie, het meedenken en snelle dienstverlening.
Ik ben zeer tevreden met de samenwerking en kan Alex met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij de ontwikkeling van een Phoenix website.
Bekijk de site: https://werk-en-welzijn.nl/

Een duidelijk aanbod met een Phoenix website

Hou het helder voor jouw klanten

Ook jij kan je diensten op een heldere manier aanbieden aan je klanten door gebruik te maken van Phoenix Pro. Met Phoenix heb je veel mogelijkheden om je site voor jezelf en voor je klanten te laten werken en daarmee is het een prachtig visitekaartje voor jou! Klanten binnenhalen via je site is zo niet ingewikkeld meer. Alex Buijk van Phoenix Pro laat je niet aanmodderen. Hij kan je op alle fronten helpen met het ontwerp en het onderhoud van jouw site. Waarbij jij beslist wat je zelf doet en wat hij doet. Naast Phoenix software kan je ook bij hem aankloppen voor andere koppelingen, zoals Huddle, Plug&Pay en bijvoorbeeld Mailblue. Meer weten? Plan snel je kennismakingsgesprek in! Of kijk eens bij zijn portfolio om alvast een idee te krijgen!

Categorie├źn