Degunfactorverhoger gemaakt door Alex Buijk Phoenixpro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/14/2022
2 min
0

Degunfactorverhoger.nl

04/14/2022
2 min
0

Degunfactorverhoger.nl gemaakt door Phoenix Pro

2 jaar geleden kwam ik met Gertien in contact en hebben we al haar wensen besproken m.b.t. de website. Na een korte periode kon de nieuwe phoenixsite live en konden we deze verder gaan uitbouwen. Ik ondersteun Gertien nog steeds met het uitbouwen en optimaliseren van haar website, Ook voor vragen over de pakketten Huddle, Plug&Pay en Mailblue kan Gertien bij mij terecht en kunnen we goed over sparren. Zo kunnen we degunfactorverhoger.nl steeds weer opnieuw naar een hoger level tillen.


Review
Al bijna twee jaar werk ik nu samen met Alex. Ik kan hem omschrijven als een professional met veel verstand van zaken op het gebied van website ontwikkeling en beheer. Hij is zeer klantgericht, is snel met reageren op vragen en het bieden van hulp. Hij lost het voor me op, hij maakt snel een instructievideo of hij stuurt via whatsapp enkele tips of antwoorden zodat ik verder kan. Super handig! Daarnaast stemt hij altijd duidelijk de verwachtingen af. Ik vind het zeer fijn om met hem samen te werken en kan Alex en zijn dienstverlening daarom ook aan iedereen aanbevelen.
Gertien Beijering - De GunfactorVerhoger

Bekijk Gertien haar website op degunfactorverhoger.nl

Degunfactorverhoger gemaakt door Alex Buijk Phoenixpro

Loopbaanbegeleiding via een Phoenix website

De Gunfactorverhoger is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Of het nu om solliciteren gaat of om je verder te ontwikkelen. Blended coaching is hierbij het toverwoord. Dit houdt in dat er zowel persoonlijke 1 op 1 coaching plaatsvindt, maar daarnaast eveneens via online modules meer kennis vergaard kan worden. Online modules aanbieden? Natuurlijk moet het dan wel online ook goed zitten! De Gunfactorverhoger biedt via de site veel mogelijkheden. Cursussen, het inplannen van een kennismakingsgesprek, een community voor de klanten: het is allemaal te vinden op de website van deze loopbaanbegeleiders. Het delen van informatieve artikelen via blogs is eveneens een aanvulling op de site. En vanzelfsprekend stelt het team zich voor en is er op een overzichtelijke manier te vinden wat ze voor je kunnen doen. Wil je de stap naar kennismaken verkleinen? Dan is de opvallende button, zoals te vinden op Degunfactorverhoger.nl, een uitnodigend item. Even klikken en de klant kan zelf een datum en tijd kiezen! Zo wordt de drempel om ook werkelijk een kennismakingsgesprek aan te gaan behoorlijk klein!

Een Phoenix website biedt vele mogelijkheden

Ben jij als coach (of andere aanbieder van diensten) op zoek naar een site waarop je verschillende soorten diensten eenvoudig en overzichtelijk kunt aanbieden? Dan is een Phoenix website met al zijn mogelijkheden dé manier om jouw droomsite te verwerkelijken. Een community voor de klanten, het aanbieden van boeken en cursussen en uiteraard de mogelijkheid hebben om een afspraak te maken via de site: het is maar een kleine greep uit alles wat mogelijk is. Alex Buijk van Phoenix Pro kan je hierbij uitstekend helpen om zo al je diensten goed aan te kunnen bieden. Heb je duidelijke wensen of weet je zelf nog niet zo goed hoe je alles moet verwezenlijken? Alex helpt je graag!

Categorieën