Bylizet.nl Gemaakt met door Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/14/2022
2 min
0

Bylizet.nl

04/14/2022
2 min
0

Bylizet.nl gemaakt door Phoenix Pro

Lizet kwam met de vraag of ik voor haar een stoere site wilde maken. Nadat wij samen alle wensen hadden doorgenomen kon ik al vrij snel starten.
Lizet leverde haar huiswerk aan en ik ging bouwen. Na de feedback ronde en wat aanpassingen konden we live met de site. Daarna hebben Lizet en ik nog gesproken over haar huddle en mailblue account. Dit hebben we dan ook gelijk goed ingericht zodat alles netjes aan elkaar is geknoopt en het technische aspect goed en soepel verloopt.

Lizet, succes met je stoere website.


Review
Snelle service en goede communicatie. En uiteraard ook een mooie website gericht op conversie!! Een aanrader.
Lizet Bakker


Bekijk Lizet haar website op bylizet.nl

Bylizet.nl Gemaakt met door Phoenix Pro

Een lifecoach met een Phoenix website: om mensen echt te helpen

Lizet is lifecoach en niet zomaar één. Ze heeft hierin haar eigen unieke weg gevonden waarbij ze stelt dat de oplossing niet alleen in het aanpakken van je gedachten is, maar dat ook je lichaam hierbij betrokken is. Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander wat wel en wat niet werkt. Haar aanbod is divers, wat goed tot zijn recht komt op de site. Ga je voor een coachtraject, dan kan je niet alleen goed zien wat ze aanbiedt, maar ook heel eenvoudig via buttons informatie opvragen. Toegang krijgen tot een meditatietraining online? Ook dat is eenvoudig via de site aan te vragen, waarna je direct kunt beginnen. Lizet maakt podcasts. Natuurlijk zijn deze via haar eigen site, Bylizet.nl, op een prettige manier te bekijken. Reviews zijn de online mond-tot-mond reclames. Ook die hebben een eigen pagina gekregen. Maar eveneens op andere pagina’s komen beoordelingen van anderen voorbij. Zo komen bezoekers vanzelf in contact met de enthousiaste verhalen. Betere reclame kan je je niet wensen én het maakt bezoekers nog duidelijker wat ze verwachten kunnen.

Podcasts en trainingen aanbieden met een Phoenix website

Een site met enkel een tekst en waarop verder weinig gebeurt kan rustig tonen, maar vertelt weinig. Een site waarop je meer van jezelf laat zien, bijvoorbeeld via een podcast of met een artikel met mooie afbeeldingen, geeft een potentiële klant al meer idee over jou én je werkzaamheden. Wil jij ook cursussen aanbieden via jouw site of lijkt het je aardig om met regelmaat een podcast te plaatsen? Wat jouw wensen ook zijn, overleg eens met Alex Buijk van Phoenix Pro. Hij kan je adviseren en met jou of voor jou jouw site ontwerpen.  Een site die voor je werkt, omdat het klanten aantrekt. Een site die overzichtelijk is, maar toch heel veel weet weer te geven en waarbij de mogelijkheden eigenlijk eindeloos zijn! 

Categorieën