Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
02/03/2023
2 min
0

Cbcoaching.nl

02/03/2023
2 min
0

Jezelf terugvinden? Dat kan ook online!

Hoe kan je jezelf online terugvinden? Door de juiste mensen te vinden die je hierbij gaan helpen. Neem Caroline Bun. Met haar Phoenix website biedt zij mensen haar coaching & self academy aan. Niet alleen Caroline is hierbij werkzaam, maar ook Maurice Hirschhaut, haar partner in leven en werk. Het stel biedt een gratis e-book aan over voelen en het geluk hierdoor vinden. Ze geven relatietherapie, coachen mensen en daarnaast zijn er ook online trainingen. Een blog maakt het geheel helemaal compleet. Bovenaan de site zie je ‘gratis’ staan. Uiteraard maakt dat mensen nieuwsgierig. Naast het e-book kom je nu ook een gratis meditatie tegen. Bij beide opties worden emailadressen gevraagd. Wat uiteraard slim is. Naast een kennismakingsgesprek kan je ook zelf een sessie inboeken via de agenda. Lekker laagdrempelig dus!

Review

Van de zomer werden we getipt toen we iemand zochten om onze nieuwe Phoenix website voor Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy te bouwen. Alex Buijk werd ons van harte aanbevolen. Gelukkig maar :-). Want vanaf het eerste contact liet Alex zien dat hij oprecht en eerlijk werk verricht, echt moeite voor je doet en goed met je meedenkt. Alex heeft een volledig goed draaiende Phoenix website gebouwd, enalles voor ons in orde gebracht qua koppelingen en inrichting van onze leeromgeving Bun Self Academy in Huddle,  betalingssysteem via Plug & Pay en dat onze mails automatisch verstuurd worden met MailBlue. Het hele pakket dus. En dan had Alex onlangs ook nog een heel leuk product, QuizTool, voor ons. Wij zijn heel tevreden, dank je Alex, ook hoe je ons zonodig snel even uit de brand helpt. Wij blijven met je samenwerken!

Bekijk de site: https://cbcoaching.nl


Coaching via een Phoenix website

Ook jouw coachpraktijk kan groeien en bloeien met een site zoals die van Caroline en Maurice. Phoenix biedt veel mogelijkheden die je kunt benutten, zoals het aanbieden van een e-book, online trainingen, een community is mogelijk of wat dacht je van de mogelijkheid om je klant zelf zijn afspraak in te laten plannen. Klinkt het als muziek in je oren, maar heb je twee linkerhanden wat websites betreft? Maak dan maar snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Alex Buijk van Phoenix Pro. Hij kan je helpen bij Phoenix maar ook met koppelingen als Huddle en bijvoorbeeld Plug&Pay. Ben je op zoek naar iemand die alleen helpt bij de basis van je site of ben je juist op zoek naar een persoon die alles voor je doet en blijft doen? Alex biedt dit allemaal aan én jij bepaalt hoeveel hij dus doet. Bij zijn portfolio kan je zien wat hij zo al gedaan heeft. Laat je inspireren voor je eigen site en ga vrijblijvend met hem in gesprek!

Categorieën