Phoenix Pro maakt veel mogelijk, zoals op de site van de Arch Academy.
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
07/03/2023
1 min
0

Archacademy.nl

07/03/2023
1 min
0

Hoe start je een eigen salon? Duidelijk te lezen op een Phoenix site

Arch Academy helpt mensen om een winstgevende salon te starten. Loes en Pascal, de mensen achter Arch Academy, kunnen je daarbij helpen. Op hun site vind je de trainingen onderverdeeld in drie categorieën, wat het allemaal fijn overzichtelijk maakt. Je kunt kiezen voor de Beauty Academy, de Nail Academy en de Marketing Academy. Vervolgens kan je binnen deze sectoren weer kiezen voor diverse trainingen. Zo kom je dus meteen uit bij relevante opleidingen. Je kunt hier terecht voor trainingen op het gebied van behandelingen die je in je salon kunt geven, maar ook voor de financiële kant. Hoe je meer klanten krijgt of hoe je bijvoorbeeld moet adverteren. Loes en Pascal vertellen ook wie ze zelf zijn en wil je contact maken met deze gedreven mensen, dan is de overduidelijke contactknop een uitkomst. Geen gezoek naar gegevens dus, maar gewoon even klikken.

Review

Al meerdere keren een website laten maken bij een webdesigner maar het proces is nog nooit zo soepel verlopen. Alex reageert heel snel, denkt goed mee en geeft erg goede tips om de website nog beter converterend te maken.
Bekijk de site op https://archacademy.nl

Phoenix Pro maakt veel mogelijk, zoals op de site van de Arch Academy.

Maak onderscheid met een goed ingedeelde site

Phoenix Pro maakt veel mogelijk, zoals op de site van de Arch Academy. Omdat de opleidingen eerst al onderverdeeld worden, blijft het aanbod heel overzichtelijk. Heb jij ook een aanbod wat verder gaat dan 1 of 2 cursusjes op hetzelfde vlak? Dan kan je niet volstaan met een site die dit allemaal op 1 pagina aanbiedt. Is jouw site te vol gestampt, dan loop je het risico dat de mensen niet op je site blijven, maar snel verder scrollen. En dat zou toch jammer zijn! Je hebt immers wel klanten nodig om te blijven bestaan. Zie je echter zelf door de bomen het bos niet meer? Maak dan eens gebruik van het vrijblijvende kennismakingsgesprek met Alex Buijk van Phoenix Pro! Hij kan je advies geven of alles voor je ontwerpen. Hij kan je helpen met allerhande koppelingen voor op je site. Of misschien vind je het fijn om ook het onderhoud niet zelf te hoeven doen. Ook dat kan bij Alex. Zijn portfolio vertelt al genoeg over zijn passie voor goedwerkende sites! En dat is immers wat je nodig hebt om mensen te trekken!

Categorieën