Online aanbod met Phoenix
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
07/03/2023
1 min
0

Oranje-coaching.nl

07/03/2023
1 min
0

Fit worden via een Phoenix site

Oranje Coaching richt zich op online fitness-coaching. Timo is ervaringsdeskundige en biedt via zijn overzichtelijke site zijn diensten aan, aan mensen die graag weer fit willen worden, blij met hun lichaam en ook graag resultaten willen zien. Je kunt snel zien hoe je meer info moet krijgen of hoe je een afspraak kunt maken. Wil je die afspraak ook maken? Dat kan heel handig via een button die onderaan je scherm blijft staan, ongeacht of je naar een andere pagina binnen de site klikt of naar boven of onder scrolt. Hiermee maak je het je mogelijke klant lekker makkelijk (en daarmee vergroot je de kans dat men ook werkelijk een afspraak maakt). Tim stelt zich voor en je kunt eveneens artikelen lezen. Een gratis download komt als ‘lokmiddel’ naar voren. Fijn voor de mensen om zo al meer info te krijgen én fijn voor Timo, want hij verzamelt zo nog meer mailadressen van mensen die interesse hebben. Een goed werkende optie voor iedere ondernemer! Je kunt via de site een gratis kennismakingsgesprek indienen en word je klant, dan krijg je een persoonlijke leeromgeving, trainingsschema, voedingsplan en nog meer uitleg. En dat is nog niet alles, want persoonlijke videogesprekken worden er ook gevoerd.

Review

Het samenwerken met Alex is erg prettig.
De communicatie binnen zijn eigen platform werkt heel soepel en zorgt voor een goed en duidelijk overzicht van de werkzaamheden.
Erg professioneel en altijd erg snel met zijn reacties.
Precies wat ik zocht👌🏼

Bekijk de site: https://oranje-coaching.nl

Online aanbod met Phoenix

Online aanbod met Phoenix

Onze online wereld is alleen maar groter geworden sinds de Coronacrisis. We zijn gaan inzien dat veel dingen ook werken als het online gebeurt en dat het ook bepaalde voordelen oplevert. Wil jij ook meer halen uit deze online mogelijkheden en net als Timo bijvoorbeeld een online coach-traject aanbieden? Heb je alleen geen idee hoe je dit moet doen? Dan kan Alex Buijk van Phoenix Pro je vast helpen. Kijk maar eens bij zijn portfolio naar de sites die al via hem in de lucht zijn. Uiteraard kan Alex je ook persoonlijk te woord staan en vrijblijvend kan je dan ook een kennismakingsgesprek aanvragen. Vanzelfsprekend heel eenvoudig via zijn site!

Categorieën