Wil je zelf je site beheren? Alex helpt je om de software te leren en hem zelf te onderhouden.
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/15/2022
1 min
0

Flowertoursholland.com

04/15/2022
1 min
0

Waar een passie voor bloemen en een ‘bloeiende’ Phoenix website samenkomen

Flowertoursholland.com neemt je mee de wereld in van bloemen, bollen en andere specifiek Hollandse bezienswaardigheden. Peter Boers is de man achter de Flowertours. Hij is gespecialiseerd in het geven van tours die geschikt zijn voor toeristen. Maar hij biedt eveneens rondleidingen aan voor bloemisten (en de bijbehorende groothandel) én voor telers in de sierteelt en tuinbouw. De site oogt fris en is een open boek over de rondleidingen en dat wat Peter aanbiedt. De rondleidingen zijn per seizoen ingedeeld en geven niet alleen informatie afkomstig van Peter zelf, maar ook enkele reviews via Tripadvisor worden hier getoond. Ook laat Peter zijn liefde en kennis voor/over planten zien door zijn blogartikelen, die op de site eveneens hun eigen plek hebben gevonden. Wil de klant een tour boeken? De oranje knop, prominent in een hoek bovenin geplaatst, nodigt uit om dit direct te doen! Zin in het voorjaar? Dat krijg je direct als je de site van Peter bezoekt. 

Review
Alex heeft ons enorm geholpen met onze website. Hij leerde ons hoe we zelf met de website kunnen werken, met name teksten aanpassen en foto’s plaatsen en vervangen. Bij eerdere websites moesten wij veranderingen altijd doorgeven aan de website bouwer, die dat dan voor ons veranderde. Alex legt met behulp van een video uit hoe je dingen kunt doen met de website. Dit scheelt enorm veel tijd en geld, want als je iets op je website wilt veranderen, dan heb je dat in een paar seconden gedaan. Blijkt iets toch ingewikkelder te zijn dat je van tevoren had bedacht, dan kun je hem om hulp vragen en lost hij het op. Het is een veilig gevoel dat je altijd op hem kunt rekenen.
Peter Boers
Flower Tours Holland

Bekijk de site flowertoursholland.com

Flowertoursholland.com neemt je mee de wereld in van bloemen, bollen en andere specifiek Hollandse bezienswaardigheden.

Helder en inspirerend overkomen met een Phoenix website

Heb jij ook een passie voor je vak en wil je dit graag overbrengen op je klanten? Met een Phoenix website is dit een fluitje van een cent. Het enige wat jij moet doen is zorgen voor mooi beeldmateriaal. Maar de technische kant van het verhaal kan met een Phoenix website niet moeilijk zijn. Zeker als je de hulp inroept van Alex Buijk van Phoenix Pro. Hij kan je helpen en uitleg geven. Wil je zelf uiteindelijk je site beheren? Dan helpt Alex om de site op orde te krijgen en vertelt jou hoe je er zelf mee verder kunt. Wil je al die rompslomp liever buiten de deur houden, zodat jij je volledig kunt richten op je eigen aanbod? Ook dat kan! Meer weten? Plan dan een kennismakingsgesprek in! Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Categorieën