Yogaforbeauty.nl

Yogalessen aanbieden en een Phoenix website

Yoga is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Sabouschka van Yoga For Beauty biedt Restorative en Vinyasa yoga aan. Maar je kunt bij haar ook terecht voor privélessen. Op de site kan je alle drie de vormen terugvinden en zien wat het voor je kan doen. Waarom zou je kiezen voor bijvoorbeeld Vinyasa? Zo kan je zelf bepalen welke vorm van yogalessen voor jou de meest geschikte is. De lestijden worden op de site zelf netjes en overzichtelijk aangegeven, zodat het al duidelijk is voor belangstellenden of ze wel of niet in staat zijn om die lestijden erbij te kunnen zijn. Naast de lessen kan je via de site een gratis videoserie aanvragen. Deze kan je downloaden nadat je je ingeschreven hebt. Dit gratis aanbod valt op door de gekleurde button aan de bovenkant van de site. Meer weten over Sabouschka en welke ervaringen zij op het gebied van yoga heeft? Op de pagina ‘Over Sabouschka’ leer je haar in dat opzicht al goed kennen!

Review
Alex is een goede webmaster. Doordeweeks altijd goed bereikbaar. Werkt snel, zeker dan wanneer er spoed bij zit. Hij houd zich aan zijn afspraken, gewoon wat je van een professioneel verwacht. Helaas zal je dat niet altijd van andere webmasters krijgen. Want webmaster is geen beschermd beroep. Daardoor moet je het kaf van het koren kunnen scheiden.  
Alex is dan ook zeer prettig om mee samen te werken!"
Groetjes, Sabouschka

Bekijk de site https://yogaforbeauty.nl/ 

Wil jij ook een website die overzichtelijk jouw lesaanbod laat zien?

Een Phoenix website ook iets voor jou?

Wil jij ook een website die overzichtelijk jouw lesaanbod laat zien? Die mensen stimuleert om bij jou lessen te volgen? Heb je alleen geen tijd of kennis om dit te realiseren? Dat is jammer, want mensen oriënteren zich bijna altijd eerst online! En jouw website is dus dé manier om je lessen ‘aan de man’ te brengen. Maar geen nood, want Alex Buijk van Phoenix Pro kan je helpen, net zoals hij bij Sabouschka doet én al heeft gedaan bij vele anderen (check zijn portfolio!). Hij kan je site ontwerpen, hem onderhouden, je enkel en alleen met technische zaken helpen of je gewoon op weg helpen. Plan een gratis kennismakingsgesprek met hem in om samen te overleggen wat hij voor jou kan betekenen! 

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!