Asmrhoofdmassagesacademy.nl

Nienke en haar Phoenix Pro site

Nienke is dé expert in ASMR Hoofdmassages en opende in 2020 haar salon. Door het enthousiasme van anderen besloot ze haar expertise ook in te zetten voor trainingen. Je kunt op de site de training ‘10 ASMR Hoofdmassage triggers’ vinden of kiezen voor de training ‘ASMR Hoofdmassgae Expert’. Daarnaast is er eveneens de mogelijkheid om na je expert training persoonlijke begeleiding te krijgen. Op de site van deze academie vind je een gratis training, zodat je alvast een voorproefje krijgt. Hierdoor kan je even kennismaken en bepalen of dit is wat je zoekt. De trainingen zijn snel in het menu te vinden. En uiteraard stelt Nienke zich ook voor. De site geeft je een goed en duidelijk beeld over de trainingen, maar ook over de vrouw achter de site én wat nu precies ASMR Hoofdmassages zijn.

Review

Een absolute 5 sterren review. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Alex denkt mee tot in elk detail en weet precies welke mogelijkheden en onmogelijkheden de systemen hebben. Hij bedenkt oplossingen en draagt nieuwe ideeën aan. Het eindresultaat is fantastisch geworden. Het volgende project staat al gepland! Ga zo door!
Bekijk de site op https://asmrhoofdmassagesacademy.nl/

De enige opleider in Nederland kiest ook voor Phoenix

De enige opleider in Nederland kiest ook voor Phoenix

ASMR Hoofdmassage Academy is de enige opleider in Nederland die unieke ASMR hoofdmassage trainingen geeft. Om alle trainingen overzichtelijk neer te kunnen zetten is een Phoenix website de juiste keuze. Heb je een site die niet overzichtelijk is, dan zullen potentiële klanten toch sneller doorklikken, want even op zoek moeten naar informatie…dáár kan je tegenwoordig niet meer mee aankomen. De mensen willen snel alles kunnen vinden. Heb jij ook een mooi aanbod wat je snel en efficiënt wilt laten zien? Alex Buijk van Phoenix Pro helpt je hier graag mee. Een Phoenix site biedt vele mogelijkheden, maar ook met koppelingen als Huddle of Plug&Pay kan Alex je met raad en daad terzijde staan. Jij bepaalt in hoeverre jij het werk doet of Alex, want zelfs je hele site beheren kan bij hem. Kijk maar eens bij zijn portfolio bij welke sites hij onder andere al heeft geholpen. Of ga natuurlijk meteen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!