Leefpuurnatuur.nl

Gezond leven en een Phoenix website

Suikervrij leven is gezond. Maar hoe pak je dit aan? Door bewust te kiezen voor een suikervrij dieet. Leef Puur Natuur richt zich op de leefstijl waarbij je bewust kiest voor een suikervrij dieet. Er wordt uitgegaan van een ‘puur natuur’ eetstijl. Dus geen pakjes, zakjes, shakes of andere maaltijdvervangers.  De site biedt van alles aan, zoals lekkere menu’s of het Leef Suikervrij Programma. Hierbij krijg je niet alleen menu’s, maar ook bijvoorbeeld boodschappenlijstjes en de voedingswaarden per recept. En uitleg over een gezond voedingspatroon. Je krijgt daarnaast begeleiding, ook als je al klaar bent met het programma. De site laat veel voorbeelden zien van mensen die het programma gevolgd hebben. Aanmelden doe je eenvoudig via de site en ook de nieuwsbrief is een fijne optie om zo tips en ideeën aangereikt te krijgen. Andersom bindt een nieuwsbrief de mensen aan jou, als ondernemer.

Review
Een fijne communicatie met Alex. Hij helpt mij altijd erg snel en voert de taken ook heel goed uit. Zeker een aanrader als je met Plug@Pay, Huddle en Phoenix werkt. Scheelt je enorm veel uitzoekwerk.
Lynda Schutten

Bekijk de website leefpuurnatuur.nl

Hulp bij online zichtbaarheid | Gezond leven en een Phoenix website

Hulp bij online zichtbaarheid

Heb ook jij een mooi programma die je mensen aan wilt bieden? Of wil je jouw product laten opvallen? Heb je al een mooie site, maar mis je nog net bepaalde opties of weet je dat het niet helemaal lekker loopt, alleen weet je niet hoe je dit veranderen moet? Kortom: kan je wel wat hulp of een frisse blik gebruiken? Dan kan Alex Buijk jou helpen. Leefpuurnatuur.nl is door Alex geholpen met bijvoorbeeld het instellen van Plug & Pay, Huddle en Mailblue. Alex kan ook jou ondersteuning bieden bij bepaalde onderdelen van jouw site (of bij de hele site, uiteraard). Kijk maar eens naar zijn portfolio om een beeld te krijgen wat allemaal met sites mogelijk is. Meer weten? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je hier heel eenvoudig inplannen en tijdens dit gesprek horen wat Alex allemaal voor jou betekenen kan.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!