Met de Phoenix mogelijkheden jouw aanbod etaleren | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
04/23/2022
1 min
0

Frissekoers.nl

04/23/2022
1 min
0

Een Phoenix website voor een no-nonsense resultaat

Saskia Emmerink is de vrouw achter Frissekoers.nl. Een coach voor coaches die houden van eenvoud en vrijheid en op zoek zijn naar hulp bij hun online aanbod. Saskia doet meer dan alleen coachen. Ze ontwerpt waardoor ze je niet alleen kan helpen om je online identiteit neer te zetten als bedrijf, maar ook om die identiteit visueel waar te maken. En wil je meer? Dan kan je met Saskia gaan varen! Een midweek op een sfeervol schip en ondertussen werken aan je online plannen. Klinkt als muziek in de oren en de Phoenix website zorgt dat ook het oog er blij van wordt. Inspiratievol weergegeven en duidelijk in wat het aanbod is. De portfolio op de site laat zien welke klanten Saskia onder andere al heeft mogen helpen en de voorbeelden kunnen nog meer inspiratie geven aan de geïnteresseerde bezoeker.  Er is eveneens de mogelijkheid voor bezoekers van de site om direct een afspraak in te plannen voor een 2 uur durende coach sessie. Deze kan dan meteen betaald worden.

Review
Alex, mijn digitale rechter hand als het gaat om de professionele puntjes op de i voor mijn Phoenixsites zetten. Een fijne partner om mee samen te werken, die naast betrouwbaar en deskundig ook nog eens snel is. Een aanrader dus ;-)
Saskia Emmerink | Online Business Ontwerper

Bekijk de site frissekoers.nl

Met de Phoenix mogelijkheden jouw aanbod etaleren | Phoenix Pro

Met de Phoenix mogelijkheden jouw aanbod etaleren

Je hebt een coachbedrijf of verleent andere diensten waarmee je mensen helpt. Dat is fijn, maar je komt nergens als je aanbod niet duidelijk weergegeven wordt. Niemand zal graag moeten zoeken naar een contactmogelijkheid of naar wat je nu eigenlijk precies aanbiedt. Mensen hebben immers altijd haast en naast jou zijn er vele anderen te vinden op het wereldwijde web. Een site die snel werkt én goed zichtbaar maakt wat je nu eigenlijk aanbiedt is dan ook geen luxe, maar bittere noodzaak. Heb je geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? De mogelijkheden met een Phoenix website zijn eindeloos en Alex Buijk van Phoenix Pro kan je daarbij helpen. Wil je weten wat Alex al heeft gedaan? Kijk dan eens bij zijn portfolio. Overleggen met Alex wat hij voor je betekenen kan doe je heel simpel door een telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. Ook dat kan gewoon via de site!

Categorieën