Roel Beckers scoort met zijn website hoog in Google dankzij Phoenix
Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
05/02/2022
2 min
0

Roelbeckers.be

05/02/2022
2 min
0

Roel Beckers scoort met zijn website hoog in Google dankzij Phoenix                                    

Phoenix support aan Roel Beckers

Lekker bezig zijn met ondernemen met als sidekick een professionele website, zonder zorgen over een hoge vindbaarheid in Google. Dat is wat Roel Beckers, een weerbaarheidscoach uit Bree (België), hoog in het vaandel heeft staan. Om die reden heeft hij Phoenix Pro ingeschakeld voor maatwerk Hulp met Phoenix. Onze opdracht was, zorgen voor de juiste licentie, passend bij Roels bedrijf, met een blik op de toekomst. Dit, zodat de bezoekersaantallen probleemloos mee kunnen groeien. Via onze een-op-een assistentie lukte het Roel om zijn website zelf live te krijgen en via verschillende sparsessies hebben we de website als een team tot een hoger niveau getild met tools als Phoenix seo en conversietechnieken.

Review
De service van Phoenix Pro Alex is ongezien goed. Inmiddels heb ik 6 Phoenix licenties bij hem lopen en ik ben echt super tevreden over de samenwerking. Alex is zeer bereikbaar en reageert ook zéér snel op werkverzoeken en vragen. Zijn service is zelfs sneller (en beter) dan die van IMU zelf, het bedrijf dat de Phoenix software beheert. 

Zoek je een absolute droogstoppel die met ingewikkelde codeertaal en vakjargon zwaait? Zoek dan vooral verder!

Wil je echter iemand die je écht met je meedenkt en eerlijk advies geeft? Dan is Alex van Phoenix Pro de geknipte persoon! Geen gedoe, geen bullsh!t, lekker eerlijk en correct.
Roel Beckers

Roel Beckers scoort met zijn website hoog in Google dankzij Phoenix

Bekijk de website op roelbeckers.be


Een Phoenix website voor weerbaarheidstraining

Al sinds 2010 helpt Roel Beckers jongeren en volwassenen met hun sociale, emotionele, mentale en fysieke weerbaarheid. Denk hierbij aan weerbaar leren zijn op school, thuis of op het werk. Op zijn website roelbeckers.be kun je een weerbaarheidstest doen en ontdek je hoeveel procent weerbaarheid je tot je beschikking hebt. Is hier groei in te behalen, dan kies je simpel een datum en tijd voor een gratis kennismakingsgesprek via Zoom. Voor middelbare scholen heeft Roel 'Respect4you!' ontwikkeld, een schoolvoorstelling waarbij de sociale en emotionele weerbaarheid extra aandacht krijgt middels een interactieve talk van 80 minuten. Aan ouders en onderwijsprofessionals is ook gedacht. Voor hen is er persoonlijke begeleiding in het weerbaar worden bij de opvoeding of voor de klas. Voor werkenden legt Roel de focus op loopbaanbegeleiding, zodat werknemers onder andere positieve relaties leren aangaan, grenzen leren aangeven of op zoek gaan naar hun werkelijke droombaan.

Een Phoenix website ook iets voor jou?

Zelf website maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen zorgen, daarbij helpen we je graag. Alex Buijk van Phoenix Pro leert jou via een zoom training tot in detail hoe jij zelf jouw eigen website ontwikkelt en neemt je mee in het hele proces. Alex biedt hulp met Phoenix, zodat jij je volop op je onderneming kunt richten. Plan een 30 minuten call in ter kennismaking en om te bespreken wat jij nodig hebt om je website succesvol neer te zetten. Met een Phoenix Pro abonnement leer jij hoe je een winstgevende website maakt in een handomdraai. Je werkt met Phoenix Ultimate, voor de hosting is gezorgd en technische support staat altijd paraat om te ondersteunen bij vragen. Met de Phoenix MeeGroeiGarantie zorgen wij dat als er bij Google ontwikkelingen of nieuwe marketingtools zijn, deze direct in Phoenix worden doorgevoerd en klaar staan voor gebruik.

Toch wat meer hulp met Phoenix nodig?

Wanneer het jou toch niet lukt om jouw website zelf te maken, kun je Phoenix Pro ook je hele website laten wegzetten. Hiervoor spreken we een af. Voor extra diensten en ondersteuning rondom jouw Phoenix website koop je een strippenkaart. Deze is onbeperkt geldig.


Voorbeelden Phoenix website zien? Check ons portfolio.

Categorieën