blijebuitenbeesten.nl gemaakt met Phoenix | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/19/2022
2 min
0

Blijebuitenbeesten.nl

04/19/2022
2 min
0

Website blijebuitenbeesten.nl gemaakt

Ik heb de opdrachtgever van de website www.blijebuitenbeesten.nl geholpen met het maken van de website. Ik heb aan de opdrachtgever uitgelegd hoe de website het beste kan worden bijgehouden en hoe de website kan worden veranderd.

Review
Ik als leek op het gebied van marketing had toch een website nodig om verder te kunnen komen. Na een zoektocht kwam ik terecht bij Phoenix Pro, voor mij hetzelfde als Alex. Want zo persoonlijk is zijn aanpak namelijk wat mij enorm heeft geholpen. Helemaal omdat ik geen enkele ervaring had met het bouwen van een website. Alex heeft de website ontwikkeld en zodra ik nieuwe aanvullingen heb, kan ik dit zelfstandig aanpassen. Het leuke is dat Phoenix veel leuke opties heeft zoals een bestellijst die je automatisch een email stuurt bij een bestelling, daarnaast ook landingspagina's waarop mensen eenvoudig mee kunnen doen aan een winactie bijvoorbeeld. Dus het systeem is erg gebruiksvriendelijk en daarnaast staat Alex zeer snel klaar om te helpen. Even een berichtje en binnen no time heb je antwoord. Wil je even wat uitgebreider hulp dan plan je een uurtje in waarbij hij je persoonlijk kan helpen met je vragen mbt de website. En niet alleen op dit vlak, ook op email automatisering kan hij helpen, wat fijn is. Kortom, binnenkort gaan we voor een ander bedrijf ook een website laten maken en die ga ik zeker weer bij Alex onderbrengen!
Ilse Antonissen

Bekijk de site op blijebuitenbeesten.nl

blijebuitenbeesten.nl gemaakt met Phoenix | Phoenix Pro

De dienst van de website Blije Buiten Beesten.

Blije Buiten Beesten streeft ernaar om rundvlees te verkopen aan consumenten die bewust zijn waar hun vlees vandaan komt en consumenten die bereid zijn om een diervriendelijke prijs te betalen voor rundvlees. Blije Buiten Beesten streeft ernaar om runderen een goed leven te geven voordat ze geslacht worden.

 Het is mogelijk om diverse vleespakketten kopen van runderen die een goed leven hebben gehad. Ilse is de drijvende kracht achter het bedrijf en ze is ervan overtuigd dat het belangrijk is om dieren een goed leven te geven en om consumenten hiervan bewust te maken. Op haar website kun je haar motivatie uitgebreid lezen.  De website van Blije Buiten Beesten kun je ook een blog lezen.

Zelf website maken met Phoenix?

Wist je dat je zelf ook een website met hulp van Phoenix kan maken? Phoenix is echt  een heel makkelijk systeem. Of je nu een beginner of een gevorderde bent voor het maken van websites maakt echt niet uit. Met Phoenix laat je stap voor stap zien hoe je een website kan maken. En omdat Phoenix seo geoptimaliseerd is, zul  je snel gevonden worden door zoekmachines.

Hulp met Phoenix

Wil je toch liever hulp met het maken van een jouw eigen website? Ook daarmee kan ik jou goed helpen. Ik zal jou met plezier leren hoe je een website met Phoenix moet bouwen en hoe je het moet onderhouden. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd vragen aan mij stellen over Phoenix.

Wil jouw webiste door laten maken Phoenix Pro ?

De website www.blijebuitenbeesten.nl is volledig gemaakt met Phoenix. Het is een simpel, maar overzichtelijke website. Het is mogelijk om met Phoenix zelf ook een uitgebreide of simpele  website maken. Ik ben jou graag van dienst met het bouwen van jouw website. Ik zal jouw website naar jouw wensen bouwen.

Voorbeelden Phoenix website

De website www.blijebuitenbeesten.nl is niet de enige website die ik heb gemaakt. Ik heb verschillende websites gemaakt en ik zou je graag een portfolio laten zien van andere door mij gemaakte websites. Zo zie je zelf dat het Phoenix systeem alle kanten op kan en veel mogelijkheden heeft.

Categorieën