Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
03/09/2023
1 min
0

Kindvriendelijk.nu

03/09/2023
1 min
0

Phoenix en kindvriendelijk

Dat Phoenix voor je werkt, dat is zeker. Maar met kindvriendelijk wordt nu de inhoud van Kindvriendelijk.nu bedoeld. Een mooie site, gemaakt met Phoenix, die ouders en opvoeders wil helpen om hun kinderen hun eigen ontwikkelpad te laten volgen. Ze stellen zichzelf voor als een kindvriendelijk netwerk in Nederland. Een netwerk voor ouders en opvoeders, maar ook voor kindvriendelijke organisaties. Het is een concreet idee en handelsmerk van Stichting JuniorEvents. Een stichting die activiteiten en evenementen aanbiedt aan kinderen en hun ouders. Op de site kan je informatie over een inspiratieboek vinden, die nog in de maak is. 

Review

PhoenixPro heeft de website van Kindvriendelijk ontwikkelt.Wanneer je gebruik maakt van de Phoenixsite adviseer ik je om gebruik te maken van de webspecialist Alex van PhoenixPro. Zeer behulpzaam, snel in service, prettig in de communicatie, fijn in de (zakelijke) omgang en ... hij levert het gewenste resultaat op waarmee je met je website uitstekend profileert. Uitstekend dus.

Bekijk de site: https://kindvriendelijk.nu


Phoenix werkt ook voor jou

Heb je ook een mooi initiatief? Ben je bezig met een boek over een bepaald thema? Mensen hiervan op de hoogte houden is meteen al reclame maken voor jouw product in wording. Is het boek (bijvoorbeeld) klaar, dan heb je al een achterban die je boek al besteld hebben voordat het zelfs maar bestaat. Of wil ook jij een netwerk opbouwen rondom een bepaald onderwerp? Wat je ideeën ook zijn om online mee te gaan: een website gemaakt met Phoenix biedt heel veel mogelijkheden en kan je helpen om goed vindbaar te zijn. Alex Buijk van Phoenix Pro kan je van alles vertellen over de mogelijkheden en wat hij voor jou kan doen. Een kennismakingsgesprek plan je zo in via zijn site! Heel eenvoudig, dus daar hoef je het niet voor te laten. Wil je eerst weten wat Alex dan al meer gedaan heeft? Dan kijk je uiteraard even naar zijn portfolio. Alex kan je niet alleen helpen met het bouwen van je site, maar hij kan ook het onderhoud ervan voor zijn rekening blijven nemen als jij dat wilt. Zo kan jij je bezighouden met je nieuwe project en hoef je niet bang te zijn dat je online niet vindbaar vindt. Klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

Categorieën