Ik kan jou helpen met het opzetten van jouw website met het systeem van Phoenix.
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/19/2022
2 min
0

Workmassage.nl

04/19/2022
2 min
0

Website www.workmassage.nl gemaakt door Phoenixpro

Ik heb de opdracht gekregen om van de website een frisse, vlotte en strakke website te maken. De bedoeling van website is dat potentiële cliënten overtuigd worden om gebruik te maken van de diensten van het bedrijf.

Review
Ik heb zowel mijn website van WorkMassage als buro Workflow door Alex Buijk laten maken. De samenwerking met hem, de oplossingen die hij bedenkt en de snelheid waarmee Alex kan schakelen maakt je als ondernemer wendbaar en slagvaardig. Ik ben super blij met zijn dienstverlening en daarbij is het ook nog eens een hele aardige vent:-). Ik kan Phoenix Pro dan ook van harte aanbevelen:-).
Melanie Raaijmakers

Bekijk de site op workmassage.nl

Ik kan jou helpen met het opzetten van jouw website met het systeem van Phoenix.

De dienst van de website

Workmassage heeft een succesvol programma dat bestaat uit drie onderdelen.

Ten eerste maakt het bedrijf gebruik van stoelmassage. Stoelmassage helpt om stress en ziekteverzuim te verminderen. Ten tweede worden er ook workshops gegeven. Vitaliteit, werkgeluk en office gym dragen bij aan een goede balans. Ten derde stimuleert Workmassage om ergonomisch te werken. Ergonomisch werken voorkomt klachten.

Workmassage zal dus samen met een cliënt de werkplek optimaliseren. Er wordt ook professioneel advies gegeven. Daarnaast leert Workmassage aan een cliënt om zelf een werkplek ergonomisch te houden.

Het programma staat uitgebreid op de website beschreven. Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Je kunt op de website referenties nalezen. De tarieven staan ook beschreven op de website. Het bedrijf heeft ook een blog. Op de blog kun je allerlei interessante artikelen lezen. Het bedrijf heeft werkgebieden door heel Nederland. Het is dus makkelijk om iemand van Workmassage in de buurt te vinden.

Zelf website maken met het systeem van Phoenix?


Wil je een website net als Workmassage? Dat kan! Je kunt met Phoenix dezelfde website bouwen. Maar wil je toch liever een andere website, dan kun je zelf met het systeem van Phoenix jouw website bouwen zoals je dat zelf wilt. Je kunt met het systeem van Phoenix alle kanten op. Of je nu kiest voor een uitgebreide website of een simpel website dat maakt niet uit. Met het systeem van Phoenix is veel mogelijk. Phoenix software geeft altijd de nieuwste updates voor jouw website en als bonus is Phoenix seo geoptimaliseerd. Zie je het niet zitten om zelf helemaal een website met Phoenix te maken en heb je hulp met Phoenix nodig? Ik kan jou helpen met het opzetten van jouw website met het systeem van Phoenix. Ik leer jou hoe je makkelijk van het Phoenix systeem gebruik kan maken.

Jouw site laten maken door Phoenix pro?

Als je wilt kan ik natuurlijk ook zelf helemaal jouw site maken. Ik neem jou het handen uit werk. Natuurlijk zal ik goed naar jouw aanwijzingen luisteren en regelmatig met jou overleggen.

Voorbeelden Phoenix website

De website van Workmassage is een van de projecten waar ik aan heb gewerkt. Maar ik laat jou graag andere voorbeelden zien van websites die ik heb gemaakt. Mijn portfolio bestaat ui verschillende websites, die ik met behulp van het Phoenix systeem heb gemaakt.

Categorieën