Lavacanza.nl

Lavacanza.nl

Lavacanza organiseert reizen in Italië. Lavacanza kan excursies naar de mooiste plekken in Italië voor reizigers regelen op maat. Lavacanza kan ook rondreizen in Italië organiseren. Dit is natuurlijk ook op maat voor reizigers.  Er kunnen reizen voor kleine groepen of grote groepen worden georganiseerd. Voor lange en korte periodes kunnen er ook reizen georganiseerd worden. Bij het organiseren van reizen wordt er rekening gehouden met het budget. Je kan op de website heel makkelijk een offerte aanvragen.  Op de website is er ook een blog, waar je allerlei leuke artikelen kan lezen over diverse  onderwerpen van reizen in Italië.

Review
Geweldige ondersteuning en altijd beschikbaar om te sparren. Blij dat ik contact met hem heb opgenomen. Dank.
Jeanette Kampman

Bekijk de website op lavacanza.nl

avacanza organiseert reizen in Italie. Lavacanza kan excusies naar de mooiste plekken in Italie voor reizigers regelen op maat.

Zelf  website maken met Phoenix?

De website van Lavacanza.nl is gericht op reizigers en volledig gemaakt met Phoenix. In het geval van deze website heb ik de opdrachtgever geholpen met het afmaken van de website en vooral uitleg gegeven. Maar het is ook mogelijk om gewoon zelf jouw website met Phoenix van het begin tot het einde te maken. Met Phoenix seo kan je hoog scoren in zoekmachines, hierdoor kan je meer klanten en bezoekers aantrekken. Om met Phoenix te werken heb je geen technische kennis nodig. Het kan zijn dat je toch vastloopt en hulp met Phoenix nodig moet hebben.   Ik zet graag mijn technische kennis in om jou goed op weg te helpen en ik geef jou graag advies.  Ik kan jou helpen met video's, via zoom of in persoonlijke gesprekken.  Ik leer jou ook graag hoe je om moet gaan met Phoenix.

Website laten maken met het seo systeem van Phoenix

Wil je liever dat jouw website gemaakt wordt door een Phoenix expert? Dan hoef je niet verder te kijken. Ik ben een Phoenix expert en ik kan jou helpen met elk onderdeel. Je kan contact met mij opnemen voor een 30 minuten call om de mogelijkheden te bespreken. Ik garandeer je dat ik jouw ideale website kan maken. Natuurlijk blijf ik daarna ook beschikbaar om jou te helpen.

Voorbeelden Phoenix website

Ik kan begrijpen dat je natuurlijk ook wilt weten wie ik ben. Ik heb een portfolio van verschillende websites die ik heb gemaakt. Dus neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voorIk ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue).Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro.Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!