Hynolin | Gemaakt door Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/11/2022
2 min
0

Hypnolin.nl

04/11/2022
2 min
0

Website Hypnolin.nl opgeleverd

Wendy had de software phoenix aangeschaft en gelijk een oproep gedaan om de website te laten maken door mij.
Na een kennismaking gesprek was gelijk duidelijk wat er moest gebeuren. Wendy had haar huiswerk snel op orde en ik kon dus snel aan de slag.
Echter de nieuwe website kleuren waren geen match met haar logo en kreeg ik vrijspel om ook een nieuw logo te maken. Normaal hoort dat niet tot mijn specialiteiten maar deze was aardig gelukt al zeg ik het zelf ;-)
Na een korte feedback ronde konden we de site na 1 week al opleveren. Ook hierbij heb ik uiteraard geholpen. 

Wendy ik wens je veel succes met je mooie nieuwe website.

logo-hypnolin
Review
Alex van Phoenix Pro luistert goed naar je wensen en bouwt zo een website van formaat voor je. Hij reageert vlot op vragen. Het strippenkaart systeem werkt heel prettig.
Wendy Kok


Een Phoenix website om mensen te helpen

Mensen helpen om van hun (chronische) vermoeidheid af te helpen via hypnotherapie: de passie van Wendy Kok. Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander wat extreme vermoeidheid met je kan doen. Maar ook dat er wel degelijk iets aan te doen is. Zelf enthousiast geworden omdat hypnotherapie haar zo geholpen heeft, heeft ze de opleiding tot hypnotherapeut gehaald. Een goed werkende site biedt haar nu de kans om andere mensen te bereiken en zo te helpen. Hypnolin biedt een persoonlijk traject, binnen de grenzen van Christelijke waarden. Maar ook met respect voor mensen die hier anders over denken. In drie sessies helpt Wendy jou om de verandering die je door wilt maken te realiseren. Via de site kan je snel en simpel een bel afspraak inplannen. En op een overzichtelijke manier zien wat het traject inhoudt, wie Wendy is en vanzelfsprekend hoe je met Wendy in contact kunt komen. Met deze overzichtelijke site kan Hypnolin duidelijk laten zien waar het voor staat en is er op een eenvoudige manier een afspraak te boeken. Fijn voor Wendy, maar ook voor de mensen die op zoek zijn naar een oplossing!

Hypnolin | Wendy Kok | Phoenixpro

Bekijk het resultaat op hypnolin.nl

Een Phoenix website zorgt voor duidelijkheid

Heb ook jij een droom om anderen te helpen maar weet je niet hoe je dit goed online kunt uitdragen? Zoek je een manier om klanten te vinden maar weet je niet hoe? Alex Buijk van Phoenix Pro helpt je hier graag mee verder. Een site die duidelijk en snel werkt is de eerste (grote) stap richting online zichtbaar zijn. Je kunt Alex inschakelen voor advies maar ook hem vragen om jouw site (gedeeltelijk) bij te houden. Zo kan jij je helemaal op je klanten richten! Je kunt kennis maken met Alex en de mogelijkheden door het inplannen van een 30 minuten call.

Categorieën