Diensten aanbieden is eenvoudig met een Phoenix website
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
05/02/2022
1 min
0

Stepincontrol.com

05/02/2022
1 min
0

Steun voor gemeenten via een Phoenix website

Het begeleiden van gemeenten om hun maatschappelijk resultaat te waarborgen. Verkiezingsbeloften die waargemaakt moeten worden en een gemeente creëren waar mensen graag willen wonen en werken. Dát is in 2 zinnen uitgelegd waar STEP zich voor inzet. STEP helpt met hun kennis ruim 200 gemeenten via expertmeetings en houdt bijvoorbeeld toezicht bij 30 gemeenten. Maatschappelijke effectsturing en rechtmatigheidsverklaring worden via de site aangeboden en duidelijk verwoord. Maar je kunt via de site eveneens downloads vinden, die gemeenten kunnen ondersteunen. De helder ogende Phoenix website nodigt uit om meer te willen weten over de ondersteuning die STEP in Control kan bieden. Een afspraak maken om telefonisch kennis te maken is zo gedaan via de site. Wil je liever een persoonlijk gesprek op kantoor? Via het kennismakingsgesprek die je telefonisch doet kan je een afspraak maken om langs te komen.

Review
Niet vaak heb ik een samenwerking meegemaakt die zo snel, vlekkeloos en kwalitatief goed verliep. Alex heeft snel geschakeld, begreep direct de wensen en kon deze vertalen naar een website waarbij ik vrijwel direct tevreden was en amper feedback had. Complimenten voor Alex zijn websitewerk en begeleiding. Ook zijn 'infrastructuur' is op orde, zoals het aanleveren van feedback en contact voeren via 1 platform, wat samenwerken met Alex overzichtelijk en makkelijk maakt. Samenwerken met Alex is een aanrader!
Britt Noppen

Bekijk de website stepincontrol.com

STEP helpt met hun kennis ruim 200 gemeenten via expertmeetings en houdt bijvoorbeeld toezicht bij 30 gemeenten.

Diensten aanbieden is eenvoudig met een Phoenix website

Je kunt nog zo’n mooie site hebben, maar de drempel om werkelijk stappen te zetten kan voor geïnteresseerden toch nog hoog zijn. Vaak komt dit (ook) omdat sommige sites helemaal niet duidelijk zijn in dit opzicht. Hoe kom je in contact? Zelf bellen kan net een stap te ver zijn… Dat komt wel een keer! Met een duidelijk, uitnodigende afspraakknop én de mogelijkheid om dan ook nog een geschikte dag en tijd te boeken, zal de drempel zeker lager liggen. De klant kan dus eenvoudig zelf de eerste stap zetten om met jou in contact te komen. Komen ze op jouw site op een tijdstip dat er niemand op kantoor is, dan wordt het niet vergeten of op de lange baan geschoven. Maar er kan meteen gehandeld worden en het kennismakingsgesprek ingepland worden! Met een Phoenix website is dit handig te realiseren. Daarnaast kan door de vele mogelijkheden die Phoenix biedt jouw site uitnodigend en helder vormgegeven worden. Meer weten? Alex Buijk van Phoenix Pro legt het je graag uit in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hij kan je helpen met een Phoenix website, maar helpt al veel ondernemers eveneens met Huddle, Plug & Play en Mailblue.

Categorieën