Troost bieden met een Phoenix website | Alex Buijk in samenwerking met sterinzorg
Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
05/02/2022
1 min
0

Sterinzorg.nl

05/02/2022
1 min
0

Troost bieden met een Phoenix website

De laatste levensfase van een dierbare is moeilijk. Hoe ondersteun je iemand die stervende is? Of hoe doe je dat als je in de zorg werkt? Sterinzorg.nl wil mensen helpen om in vertrouwen stervenden te kunnen ondersteunen. Zodat je ook werkelijk voor deze persoon iets kunt betekenen. Als de site geopend wordt krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een gratis online masterclass. Dit komt duidelijk naar voren, waardoor het niet aan je aandacht kan ontsnappen. Naast een gratis training kan je een jaartraject volgen bij Diana. Voor mensen die regelmatig met dit proces te maken hebben en het verschil hierin willen maken is dit een prachtige training. Via de site kan je inloggen bij de Ster in Zorg Academie. Naast deze twee mogelijkheden biedt Diana, samen met Winny, ook een retraite dag waarbij je op zoek mag gaan naar jezelf en je eigen essentie. Wil je meer weten over stervensbegeleiding dan kan je op de site meer inspiratie vinden via blogs en podcasts. 

Review
Heel blij en tevreden met de snelle en efficiënte ondersteuning die je geeft met mijn website sterinzorg. Het scheelt mij enorm veel uitzoek werk en daarbij behorende frustratie als de techniek mij niet lukt. Die tijd besteed ik nu aan cliënten ondersteunen.Dank je!
Diana Stassen

Bekijk de website sterinzorg.nl

Troost bieden met een Phoenix website | Alex Buijk in samenwerking met sterinzorg

Phoenix en een helder aanbod

Bied jij ook diensten aan waar je helemaal voor gaat? Diensten die je na aan het hart liggen en waarmee je mensen verder wilt helpen? Dan heb jij de wereld zeker iets te brengen. Maar hoe pak je dat online aan? Hoe kan je jouw site zo helder en duidelijk mogelijk maken zodat mensen geraakt worden en begrijpen wat ze bij jou kunnen krijgen? Alex Buijk van Phoenix Pro kan je helpen om met een website voor de dag te komen die overzichtelijk laat zien wat jouw aanbod is. Waar ruimte is om jouw diensten aan te prijzen, maar ook om blogs, podcasts en bijvoorbeeld trainingen op aan te bieden. Zo word je site niet alleen een verkoopkanaal, maar ook een informatieve plek waar mensen graag naar terugkomen. Alex kan je helpen met jouw Phoenixwebsite, maar ook kan hij je advies geven over Huddle, Plug & Play, Mailblue, Enormail, Zapier en andere koppelingen. Om op gang te komen of om je site uit te besteden: maak kennis met Alex en plan een vrijblijvend gesprek in! Of kijk eens bij zijn portfolio

Categorieën