Een Phoenix website voor pedagogische professionals
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
07/03/2023
1 min
0

Kinderopvangcoach.nl

07/03/2023
1 min
0

Een Phoenix website voor pedagogische professionals 

Je bent een gastouder of je runt een kinderopvang? Het kan vele vragen en uitdagingen oproepen en dan kan het heerlijk zijn om iemand te hebben die je helpen kan. Bianca uit Aalsmeer heeft een grote expertise op het gebied van kinderen en kinderopvang en deelt haar kennis en passie graag met andere professionals. Niet voor de lol, maar zo dat zij ervan kunnen leren en ondersteuning ervaren. Via haar site Kinderopvangcoach.nl kan je thema e-boeken downloaden. Ieder half jaar komt er een gratis e-boek vrij in de leeromgeving. Op de site vind je een community voor pedagogische professionals en permanente educatie via korte leersnackjes die je kunt raadplegen op het moment dat je het nodig hebt! Maar dat is nog lang niet alles, want als kinderopvangcoach biedt ze bijvoorbeeld ook nog een onboarding-traject aan en pedagogische coaching. Je leert via de overzichtelijke site het bedrijf goed kennen door de duidelijke info die gegeven wordt. Laten we ook niet vergeten om ook nog de webshop te noemen met onder andere gesprekskaarten en de themaboeken.

Review:

Alex heeft mij ontzettend goed, snel en adequaat geholpen bij de ontwikkeling van mijn website, de koppeling naar Huddle, Mailblue en Plug&pay. Hij reageert snel op vragen, legt dingen goed uit en is betrokken!! Kortom...ik ben meer dan blij en kan Alex echt aanraden!! Bianca (Kinderopvangcoach)

Bekijk de site:  https://kinderopvangcoach.nl/

Een Phoenix website voor pedagogische professionals

Coachen gaat beter met een Phoenix site

Wil je jouw online leeromgeving aanbieden of prachtige tools om dingen te bereiken? Doe dan net als Bianca en schakel Alex Buijk in van Phoenix Pro. Alex weet als geen ander hoe hij dit soort dingen via een prachtige site kan neerzetten én (en dat is nog fijner) dat het ook goed werkt. Niet alleen Phoenix is hierbij belangrijk, maar ook zaken als Huddle, Plug&Pay en eventuele andere koppelingen. Wil je hier meer over weten? Dan staat Alex je graag te woord en de telefonische kennismaking kan je helemaal zelf via zijn site inplannen! Alex helpt je graag en jij bepaalt hoeveel en hoelang hij jou helpt. Alleen met het ontwerpen van je site of wil je dat Alex de site ook blijft beheren? Wil je nu alvast meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan de portfolio van Alex maar even!


Categorieën