Hoe een Phoenix website mensen kan helpen | Lifefullness en een site om van te genieten
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/05/2022
1 min
0

Lifefullness.be

04/05/2022
1 min
0

Lifefullness en een site om van te genieten

Guy Wauters van Lifefullness is energiecoach en natuurcoach en wil mensen helpen bij het voluit kunnen leven. Hij coacht, is te boeken als spreker, helpt bij teambuilding, maar geeft bijvoorbeeld ook lezingen en workshops. Guy biedt dit allemaal aan via zijn site en maakt je wegwijs in zijn boeiende zienswijze hoe je als mens kunt groeien. Zoals zijn site het zegt: ‘Zijn merk staat voor een degelijke vorming en begeleiding in universele kennis onder alle omstandigheden’. Hij houdt zich bezig met alle lagen van zowel bewustzijn als onbewustzijn, wat zijn methodiek uniek maakt. Op de site word je uitgelegd wat hij kan bieden, wie hij is en kan je ook zien wanneer welke workshops op de planning staan. Natuurlijk is er nog meer te vinden, zoals inspirerende blogs en hoe je kunt boeken. 

Review
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Alex (Phoenix Pro) in de opbouw van mijn website en de verdere ontwikkelingen ervan, als ook in de praktische begeleiding in programma's als mailblue, Plug 'n Pay. Een probleem waar je anders lang en gefrustreerd zelf op zit te werken, wordt door Alex vlot opgelost online, waarbij je dan de mogelijkheid hebt om het online mee op te volgen. Op deze manier leer je er ook van.
Guy Wauters

Bekijk de site lifefullness.be

Hoe een Phoenix website mensen kan helpen | Lifefullness en een site om van te genieten

Hoe een Phoenix website mensen kan helpen

Mensen helpen is een passie die (als het goed is) coaches met elkaar gemeen hebben. Zo ook Guy Wauters van Lifefullness.be. Om mensen ook werkelijk te kúnnen helpen moeten ze je echter wel weten te vinden. Door te kiezen voor een Phoenix website zorg je dat je site duidelijk en inspirerend kan werken. Je kunt jouw aanbod aanprijzen en dit bijvoorbeeld combineren met een inspirerende blog. Duidelijkheid scheppen over de bereikbaarheid van de aanbieder is er ook zo één. Ben jij ook een coach en ben je op zoek naar een goed werkende site? Plan een telefonische kennismaking in met Alex Buijk van Phoenix Pro. Hij kan jou, net als de vele klanten die je voorgingen, helpen om een site neer te zetten die echt voor je werkt. Met Phoenix, Huddle, Plug & Play, maar ook met andere koppelingen zoals Mailblue. Of je nu op zoek bent naar iemand die je helpt of kleine werkzaamheden voor je verricht of dat je iemand zoekt die alles voor je uit handen neemt op dit gebied! Wil je meer zien van wat Alex kan doen voor je? Kijk dan eens bij zijn portfolio en laat je inspireren!

Categorieën