Leiderschapmetimpact.nl

Een Phoenix website over effectieve persoonlijke communicatie

John Cornelissen helpt mensen om effectiever te leren communiceren. Hij coacht mensen die een leidinggevende rol hebben om hun communicatie persoonlijker en daarmee effectiever te maken. Op de site biedt hij zijn programma’s aan. Hierbij gaat het om coaching, een online training of een workshop. Daarnaast kan je via de site een checklist ontvangen waarbij je inzicht krijgt op de persoonlijke communicatie van jouw leidinggevende rol. Om deze mogelijkheid goed onder de aandacht te brengen is er gekozen voor een opvallende button. Via artikelen op de site krijg je inspirerende tools die je op dit vlak kunnen helpen. Wat meteen ook de expertise van John op de voorgrond brengt. De site biedt veel informatie en het is duidelijk hoe John gecontacteerd kan worden. Door de indeling van de pagina’s zijn deze overzichtelijk en is het duidelijk wat het aanbod van John is.

Review
Alex heb ik ingeschakeld om mij te ondersteunen bij de laatste technische inrichting van mijn Phoenix website en koppelingen tussen Mailblue, Calendly en Zapier. Top samenwerking! Hij reageert snel, zeer to the point, handson en met een goede visie op online marketing. Echte aanrader!
John Cornelissen

Bekijk de site leiderschapmetimpact.nl

Expertise aanbieden met een Phoenix website | Phoenix pro Alex Buijk

Expertise aanbieden met een Phoenix website

Online je diensten aanbieden zal iedere ondernemer willen. Het internet is toch waar de potentiële klanten zich oriënteren. De site is dan ook het meest opvallende van een bedrijf en zonder een duidelijk vormgegeven homepage ben je nergens. Mensen klikken immers zo weer door naar de volgende die de zoekmachine heeft aangegeven. Heb je geen idee hoe je jouw site zo optimaal mogelijk kunt vormgeven? Alex Buijk van Phoenix Pro heeft al veel ondernemers hiermee geholpen (voor een idee kan je zijn portfolio bekijken) en kan ook jou helpen. Niet alleen met Phoenix, maar ook met onder andere Huddle, Plug & Play en andere koppelingen. Wil je hulp of wil je dat Alex alles voor je doet? Overleg eens vrijblijvend met Alex door een telefonische kennismaking in te plannen! Zo kan ook jij het beste uit jouw site halen en daarmee de meeste omzet draaien.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!