Studioconline.nl

Lekker fit en een Phoenix website

Wat Phoenix te maken heeft met fit worden? De site van Studio C Online is gemaakt met Phoenix en biedt jou de mogelijkheid om de online sportstudio te bezoeken. Elke dag worden duizenden vrouwen in Nederland en Belgi├ź ge├»nspireerd om zichzelf goed te verzorgen. De dames (Christina en Heidy) zorgen voor workouts en willen zo hun passie overbrengen aan de vrouwen voor sporten en gezond leven. Je kunt gratis met een Workout Challenge meedoen en je kunt eenvoudig lid worden. Met dit abonnement kan je dan overal sporten waar jij wilt, door mee te doen met de korte workouts. Je kunt het eerst 14 dagen uitproberen, dus dat is een heel fijne optie. Uiteraard stellen de dames zich ook netjes voor en met een blog inspireren ze nog meer!

Review

Bekijk de site: https://studioconline.nl

Lekker fit en een Phoenix website

Workouts aanbieden: Phoenix kan het!

Heb jij ook workouts die je online wilt aanbieden, een masterclass, een community of misschien wel een academy? Voor Phoenix is eigenlijk niks te moeilijk. Laat Alex Buijk van Phoenix Pro je maar eens adviseren op dit gebied. Hij doet dit vrijblijvend en online plan je heel eenvoudig een kennismakingsgesprek in. Hij kan je helpen om je site zo te ontwerpen dat het een prachtig aanbod laat zien aan je (toekomstige) klanten. Naast Phoenix kan hij je ook helpen met Plug&Pay, Huddle en andere koppelingen die het geheel nog mooier maken. Zijn portfolio laat alvast zien wat hij allemaal al gedaan heeft en wat er allemaal mogelijk is. Heb je alleen iemand nodig om de site te bouwen? Wil je juist volledige ondersteuning en zelf helemaal geen bemoeienis met je site hebben of misschien heb je juist een goed werkende site en wil je enkel en alleen gebruik maken van bijvoorbeeld Huddle? Het kan allemaal bij Alex van Phoenix Pro.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voorIk ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue).Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro.Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!