Een boeiende hobby en een sprankelende Phoenix website
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/15/2022
1 min
0

Timzalot.nl

04/15/2022
1 min
0

Een boeiende hobby en een sprankelende Phoenix website

Soms kan het zo lopen: dat je hobby uitgroeit tot een sprankelende club mensen. Die je er ook nog eens voor betalen! Neem de dames van Timzalot.nl. Deze vriendinnen voor het leven, genaamd Dini en Léia, zijn gek op handwerken en delen dit online. Naast YouTube filmpjes, die je hier kunt vinden, is er een club waar je lid van kunt worden. Het unieke is dat het niet alleen maar over breien of haken gaat, maar om handwerken in het algemeen. Zo is er steeds weer iets anders te leren of te zien. Nieuwe technieken leren en elkaar inspireren. Op de site kan je uiteraard inloggen op het clubgedeelte. Maar ook voor niet-leden is de site een heerlijke plek om steeds even rond te neuzen. Bij de al eerdergenoemde filmpjes dus, om zelf ook iets nieuws uit te proberen. Enthousiast geworden door de sprankelende site? En wil je dus lid worden van de club? Uiteraard moet dat een kleine stap zijn, om mensen sneller die stap te laten maken. Of om het simpelweg duidelijk te maken waar ze lid kunnen worden. Een opvallende, gekleurde button is dan zeker een uitkomst! Waarom je lid zou worden van deze hobbyclub? Ook dat maakt de site duidelijk: voor nieuwe technieken en patronen, voor workshops, mooie materiaalpakketten tegen speciale ledenprijzen of wat dacht je van het samenstellen van je eigen huiskamergroepje om zo nieuwe contacten te leggen!

Review
Ik kreeg van iemand de tip om Alex te vragen om mij te helpen Phoenix en Huddle en Plug and Pay in te richten, want ik werd er helemaal dol van. Ik weet niet meer wie het was, maar wat ben ik die persoon ongelooflijk dankbaar! Alex heeft er zoiets moois van gemaakt, heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen wat je wilt, heeft supergoeie suggesties om het nóg beter te doen en hij staat altijd voor je klaar! Ik ga er zelf niet meer mee prutsen, ik heb Alex!
Léia Smit

Bekijk de site op timzalot.nl

Een boeiende hobby en een sprankelende Phoenix website

Ook jouw hobby in ‘the picture’? Kies voor Phoenix Pro.

Een hobby laten uitgroeien tot een heel bijzonder project: dat is 1 ding. Maar daar vervolgens online een passende site bij creëren kan een struikelblok zijn. Gelukkig is er dan Phoenix Pro. Alex Buijk zal je graag helpen om jouw originele ideeën online sprankelend neer te zetten. Waarbij jij zelf kunt beslissen hoeveel je zelf doet en hoeveel Alex. Alleen even op weg geholpen worden kan namelijk ook.

Categorieën