Tenwoldemarketing.nl

Timo had al geruime tijd goed onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor een goed lopende website. Uiteraard is het altijd spannend als je met iets begint waar je nog niet van weet of het gaat werken. Toch besloot Timo de gok te wagen en ging aan de slag met Phoenix welke ik voor hem mocht faciliteren. Hij bouwde de website helemaal zelf (uiteraard met ondersteuning aan mijn kant). Na 1 maand kreeg ik een heel leuk bericht van Timo dat hij de kosten van 1 jaar binnen de eerste maand al had terugverdiend. Kijk dat zijn nog eens mooie resultaten.

Timo ik wens je heel veel succes met je mooie website


Review
Alex is geweldig en raad ik iedereen aan! Met mijn marketingbureau Ten Wolde Marketing willen we ons niet teveel bezig houden met de technische kant, maar vooral het creatieve aspect. Hiervoor is Alex perfect. De Phoenix website hebben we binnen 30 dagen terugverdiend. Sterker nog: diverse klanten heb ik doorgestuurd naar Alex. Korte lijntjes, erg snel en conversies door het dak: klant blij, wij blij!
Timo ten Wolde


Bekijk Timo zijn website op tenwoldemarketing.nl

Ten wolde Marketing gemaakt met Phoenix

Ten Wolde Marketing is een online marketingspecialist die zich heeft toegelegd op het laten groeien van bedrijven in de Achterhoek. Vanuit zijn eigen ervaring ziet hij dat bedrijven in deze regio vaak nog veel online mogelijkheden laten liggen. En dat is jammer, want hij ziet ook dat er wel degelijk mooie groeikansen bestaan voor deze bedrijven. Wat hij doet is dan ook slimme online marketingstrategieën aanbieden, zodat zij kunnen groeien. Op zijn site biedt hij veel informatie aan over wat hij voor jou kan doen, laat hij reviews van andere klanten zien en uiteraard hoe je met hem in contact kunt komen. Omdat de site per aangeboden dienst veel informatie geeft, kan de klant goed bepalen welke dienst voor hem interessant is. Dat de site daarom ‘leeft’ omdat het op allerlei manieren doorschakelt naar meer info, maakt dat de site prettig in gebruik is en overzichtelijk blijft.

Is jouw aanbod ook meer dan alleen maar één dienstenpakket? Kies dan net als Ten Wolde Marketing voor een Phoenix website. Reviews van eerdere klanten geven uiteraard een mooi signaal af, net als het plaatsen van bedrijfslogo’s van klanten die je hebt of hebt gehad. Natuurlijk is dat allemaal mogelijk met een Phoenix website. Alex Buijk van Phoenix Pro kan je adviseren om ook jouw diensten duidelijk zichtbaar te maken en te houden, zodat geïnteresseerde bezoekers een goed beeld krijgen. Zonder een site begin je tegenwoordig niet veel meer en het is dan ook jouw belangrijkste visitekaartje! Bepaal zelf hoeveel je laat doen of kies enkel en alleen voor een goede basis om daarna zelfstandig verder te kunnen met jouw site. Geen idee? Ook daarin kan Alex voor jou de beste strategie bepalen.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!