Wil je meer over een Phoenix website? Neem contact op met Alex Buijk van Phoenix Pro.
Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
04/15/2022
1 min
0

Onlinekinderyoga.nl

04/15/2022
1 min
0

Online kinderyoga en een Phoenix website

Yoga is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook kinderen kunnen baat hebben bij yoga. Onlinekinderyoga richt zich dan ook specifiek op kinderen. Is je kind snel afgeleid? Of misschien snel boos? Yoga kan helpen om dit soort problemen aan te pakken, omdat yoga de kinderen rustiger laat worden. Helen Purperhart wil kinderyoga uitdragen in de wereld. Samen met haar team biedt ze meerdere opties aan via haar site. Ze leidt mensen op om kinderyoga docent en kindercoach te worden. Maar je kunt via de site ook boeken kopen om thuis met de kinderen yoga te doen. Of wat dacht je van kinderyogakaarten, ademspelkaarten, kindermassagekaarten en meer artikelen die hierop gericht zijn. Daarnaast zijn er startpakketten te koop. Met bepaalde technieken laat ze je ook al via de site kennismaken. De podcasts spelen hierin een grote rol. Al met al een site die bol staat van de passie voor kinderen en yoga. 

Review
Alex is voor mij een rots in de branding. Niet alleen als hulp bij het fixen van dingen op mijn website, maar hij is ook een toffe sparringspartner waar ik mijn nieuwe website plannen mee kan bespreken.Super snelle service en vooral een fijne en heldere communicatie.
Helen Purperhart

Bekijk de site onlinekinderyoga.nl

Helen Purperhart wil kinderyoga uitdragen in de wereld. Samen met haar team biedt ze meerdere opties aan via haar site.

Een Phoenix website biedt extra’s

Wil je meer mensen kunnen bereiken, dan is het fijn om een mailbestand op te bouwen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw onderwerp. Doe dan net als Onlinekinderyoga.nl en biedt een e-boek aan. Deze popt direct op als je op de site komt. Daarnaast komen er meer mogelijkheden naar voren. Een aanbieding van een boek, maar ook de mogelijkheid om je in te laten schrijven voor een nieuwsbrief. Omdat dit naar voren komt, is de klant veel bewuster van deze mogelijkheden en maak je meer kans dat ze erop zullen reageren! Ook dit is dus allemaal mogelijk met een Phoenix website. Wil je meer weten van alle mogelijkheden die een Phoenix website biedt? Neem dan vrijblijvend contact op met Alex Buijk van Phoenix Pro. Hij kan je helpen om ook jouw product of dienst goed onder de aandacht te brengen met een website gemaakt met Phoenix.

Categorieën