Boekhoudaanbod via een Phoenix website | Alex Buijk graat tot je dienst
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/13/2022
1 min
0

Online4mkb.nl

04/13/2022
1 min
0

Boekhoudaanbod via een Phoenix website

De boekhouding: menig ondernemer is er niet blij mee. Dan kan het zomaar een verademing zijn om dit uit te kunnen besteden. Online4mkb.nl geeft via zijn site aan dat je de administratie door hen kunt laten doen voor een vast bedrag per maand. Er wordt op de site overzichtelijk aangestipt waarom je dat zou doen en je ziet snel en simpel wat het bedrijf voor jou kan betekenen. Zo kunnen ze je boekhouding overnemen, maar ook de salarisadministratie bijhouden of de belastingaangifte voor jou in orde maken. Fijn als je zelf liever je aandacht besteed aan dat waar je goed in bent en waarom je toch eigenlijk zelfstandig ondernemer geworden bent. Het is fijn dat de kosten op de site eveneens vermeld worden. Hiermee voorkom je dat mensen toch niet durven te reageren. Op de site zijn verder ook nog blogs te vinden, die zij zelf hebben omgedoopt tot Top Tips. Een fijne site waar een ondernemer snel en grondig kan zien of Online4mkb.nl iets voor hem/haar kan betekenen.

Review
Vroeger deed ik het onderhoud van mijn website zelf. Maar dat kostte veel tijd. Sinds een aantal jaren laat ik dit door Alex (Phoenix Pro) verzorgen. Daar ben ik heel erg tevreden over. Alex is daar veel beter in dan ik.
Ik schat dat hij alles minsten 5x sneller doet dan ik en hij kiest betere oplossingen. Verder geeft hij pro actief aan als hij zaken tegenkomt die anders moeten.
Kortom, ik had dit werk veel eerder moeten uitbesteden aan Alex, want het spaart mij heel veel tijd en geeft een beter resultaat.

Rien van der Wilt

Bekijk de website online4mkb.nl

Boekhoudaanbod via een Phoenix website | Alex Buijk graat tot je dienst

Duidelijkheid scheppen voor klanten? Kies voor een Phoenix website!

Een potentiële klant moet je zien over te halen dat hij ook werkelijk klant bij je wordt. Hoe doe je dit nu het beste? Het mag voor zich spreken dat je dit bereikt door een eerlijk én duidelijk verhaal te vertellen. Zo compleet mogelijk, zodat er zo min mogelijk vragen en twijfels over blijven. Of op zo’n manier dat de mensen in ieder geval meer willen weten en wel met je in contact moeten treden om aan deze wens te voldoen.  Met een Phoenix website is dit allemaal mogelijk. Je aanbod kan je duidelijk weergeven, je kunt inspireren met blogs en zelfs online trainingen of contact mogelijkheden aanbieden. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Kies dan voor een telefonisch kennismakingsgesprek met Alex Buijk van Phoenix Pro. Hij helpt je graag op weg óf neemt zelfs alles uit handen. Meer weten over zijn ervaringen? Kijk dan eens bij zijn portfolio!

Categorieën