De werled van meja
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
02/03/2023
1 min
0

Dewereldvanmeja.nl

02/03/2023
1 min
0

Hulp aan moeders 

Zwanger zijn of het moederschap: soms gaat het allemaal minder rooskleurig dan je je had voorgesteld. De roze wolk blijft uit of is minder roze dan je hoopte. Of je hebt een kinderwens, die maar niet uit wil komen. In die gevallen is een bezoek aan ‘De wereld van MeJa’ een goed idee. Kim Ellen en Mirjam zijn de eigenaren van psychologiepraktijk MeJa. Zij behandelen mensen met psychische klachten rondom zwangerschap en het jonge ouderschap. De Phoenix site maakt al snel duidelijk wie ze zijn en wat ze voor je kunnen doen. Ze bieden een academie aan en een community. Maar ook een boekenclub, waarbij je drie boeken per jaar leest en een besloten masterclass volgt waarin een gesprek gevoerd wordt over het boek en een psycholoog een thema induikt. Er is een gratis E-magazine te vinden op de site, een gratis masterclass en je kunt een VIP-sessie inplannen. Dit is een persoonlijk gesprek van drie kwartier. De site biedt ook nog een blog en is dus heel compleet voor de doelgroep te noemen.

review:

Zonder Alex was onze website nooit geworden wat het nu is. Samen met ons heeft hij veel tijd besteed aan de look and feel van de Wereld van MeJa totdat hij echt begreep wat de website moest uitstralen. Hij heeft ons aan de hand genomen in de wereld achter de website. Nog steeds is hij onze vraagbaak en regelmatig onze redder in nood.
Alex werkt heel transparant, is recht door zee en heeft veel expertise. Wij kunnen in iedergeval niet meer zonder hem. Hij heeft zichzelf onmisbaar gemaakt!

Bekijk site: https://dewereldvanmeja.nl


Wat bied jij aan via jouw Phoenix site?

Heb jij ook een breed aanbod en ben je op zoek naar de juiste mogelijkheden om dit goed en duidelijk op je site te zetten? Zoek niet verder! Met een Phoenix site kan je alle kanten op en zal je site optimaal werken. Google weet je te waarderen en Alex Buijk helpt je hier graag mee verder. Of het nu alleen om opstarten gaat of omdat je alles uit handen wilt geven. Wil je meer weten? Dan is een kennismakingsgesprek zo gemaakt. Heb je behoefte aan meer voorbeelden? Dan is de portfolio van Alex een mooie om even te bezoeken!

Categorieën