In je kracht staan met Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
07/03/2023
1 min
0

Sandraniesten.nl

07/03/2023
1 min
0

Zelfstandig worden en een Phoenix site

Sandra Niesten coacht vrouwen die er klaar voor zijn om zelfstandig te worden. En dan wel zelfstandig als ondernemer. Om haar diensten aan te bieden maakt ook Sandra gebruik van Phoenix. Haar site oogt helder en zeker niet te druk. Wat juist fijn is voor de leesbaarheid. Sandra biedt haar traject aan, welke ‘Van Baan Naar Bedrijf’ heet, via haar site en het is al snel duidelijk voor wie het bedoeld is en wat je ermee kunt bereiken. Natuurlijk stelt ze zichzelf ook voor en kan je eenvoudig achter haar contactgegevens komen. Verder vind je (heel opvallend bovenaan de site) een gratis masterclass. Hier kan je je aanmelden voor deze live masterclass en zo ontdekken of ondernemen echt iets voor je is en wat je kunt doen om je droom te verwezenlijken.

Review

Alex heeft mijn website vorm gegeven in Phoenix. Daarbij heeft hij heel goed de look en feel vertaald naar de nieuwe site. Alex is vriendelijk, duidelijk in zijn communicatie en heel prettig om mee samen te werken. Als je net als ik liever bezig bent met je vak en niet de 'randzaken' schakel de hulp van Alex in. Je site staat in een handomdraai en dankzij de uitleg en het gebruiksgemak kun je er zelf makkelijk mee verder werken.
Bekijk de site: https://sandraniesten.nl

In je kracht staan met Phoenix Pro

In je kracht staan met Phoenix Pro

Wil jij ook in je kracht staan en voor jezelf aan de slag? Met de hulp van Sandra misschien wel? Ook jij hebt dan een site nodig die voor jou goed werkt. Die niet alleen bezoekers trekt en dus goed scoort in Google, maar die ook van die bezoekers klanten weet te maken! Met een Phoenix site zit je dan goed. Alex Buijk vertelt er graag vrijblijvend meer over in het kennismakingsgesprek die je eenvoudig via zijn site kunt inplannen. Alex kan je niet alleen helpen met Phoenix, maar ook met andere koppelingen, zoals Plug&Pay en nog vele anderen. Je kunt Alex vragen om jouw site te ontwerpen, maar ook om hem (deels) te onderhouden. Het is maar net wat jij zelf aan tijd kwijt wilt zijn aan je site. Wil je weten wat Alex al gedaan heeft of hoe je site eruit zou kunnen gaan zien? Kijk dan maar eens bij zijn portfolio  om inspiratie op te doen!

Categorieën