Intrinsiekemotivator.nl

Oplevering website www.intrinsiekemotivator.nl

Ik heb de opdracht gekregen om een website te maken waarbij het doel is om de agenda van de opdrachtgever te vullen en om e-mailadressen te verzamelen. Verder heb ik regelmatig met de opdrachtgever overlegd om de website naar een hoger niveau te tillen.

Review
Alex van Phoenix Pro is een topper. Het mooie aan hem vind ik dat hij je echt verder wil helpen en dat hij met je mee denkt.
Alex is eerlijk en de communicatie verloopt soepel. Met de website ben ik zeer content en dat zaken als Mailblue ook kunnen worden opgepakt is ideaal als je je vooral wilt focussen op ondernemen.
Een aanrader!

Wilfred Prins

De diensten van de website www.intrinsiekemotivator.nl

Het doel van de intrinsieke motivator is om te werken aan mindset, leiderschap en beïnvloeding door  middel van het geven van een trainingsprogramma. Het trainingsprogramma is gericht op bedrijven. Trainingen kunnen op maat worden gegeven. Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke groei van deelnemers.

Je kunt de " De Intrinsieke Motivator Podcast"  volgen. In de podcast zijn er gesprekken met experts over intrinsieke motivatie. Het doe van de podcast is om mensen te motiveren. Je kunt ook de leiderschapsgids  van nu downloaden op de website. In de gids krijg je allerlei tips hoe je goed werknemers in een bedrijf kan houden.

Het doel van de intrinsieke motivator is om te werken aan mindset, leiderschap en beïnvloeding door  middel van het geven van een trainingsprogramma. Het trainingsprogramma is gericht op bedrijven.

Bekijk de website op intrinsiekemotivator.nl

Zelf website maken met Phoenix?

Je kunt met Phoenix zelf jouw website maken. Het maken van een website met Phoenix is heel makkelijk. Met de software van Phoenix kan je namelijk stap voor stap zelf een mooie website bouwen. Met Phoenix kun je ook enorm snel een website bouwen. Een ander voordeel is dat de Phoenix software ervoor zorgt dat je altijd de nieuwste updates tot jouw beschikking hebt. Phoenix seo is geoptimaliseerde software. Dit betekent dus dat de software van Phoenix ervoor zorgt dat jouw website wordt geoptimaliseerd. Doordat jouw website wordt geoptimaliseerd, kun je sneller door zoekmachines worden gevonden. Mocht je hulp met Phoenix nodig hebben met het ontwerpen van een website? Ook daarmee kan ik jou van dienst zijn en ik kan jou gedetailleerd leren hoe je zelf een website met Phoenix kan maken. Ik help jou graag met kleine en grote werkzaamheden aan jouw website.

Jouw site laten maken door Phoenix pro?

Het kan zijn dat je niet zeker weet hoe je een website moet maken of misschien laat je het maken van jouw website liever over een  professional. Het maakt niet uit of het een zakelijke of persoonlijke website is. Ik kan jou helpen met het maken van een mooie website.

Voorbeelden Phoenix website

Ik heb een uitgebreid portfolio en een bewezen staat van dienst. Ik ben professioneel en kom afspraken na. Ik laat jou graag voorbeelden van door mij gemaakte websites zien. Je kunt gerust contact met mij opnemen voor een gesprek.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!