Website Rebarn.nl opgeleverd door phoenix pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/12/2022
2 min
0

Rebarn.nl

04/12/2022
2 min
0
```html

Website Rebarn.nl opgeleverd

De opdracht voor Rebarn.nl was om de diensten zo goed mogelijk te beschrijven en dit duidelijk naar bezoekers te communiceren. De opdracht was goed duidelijk en is goed gelukt. De samenwerking met de opdrachtgever was ook goed verlopen.

Review
Alex Buijk heeft me goed geholpen. Dankzij hem heb ik mijn eigen website kunnen maken en waar het te moeilijk werd heeft hij me goed bij gestaan. Hij werkt snel en effici├źnt en de verhouding geleverde diensten versus uren voelt heel eerlijk. Dank Alex!
Renske Cans

De diensten van Rebarn.nl

Op de website van Rebarn.nl staan duidelijk drie diensten aangegeven. De eerste dienst van Rebarn.nl is voor leefstijl coaching. Met behulp van leefstijl coaching kun je weer de regie over jouw gezondheid en leven nemen. De leefstijl coach zal ook kijken naar de onderliggende klachten en samen met jou aan een oplossing en plan werken. De tweede dienst van Rebarn.nl is het aanbieden van training en workshops voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor de gezondheid. Op de website staat er ook een agenda voor geplande trainingen aangegeven. Je kunt jezelf ook aanmelden voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trainingen en workshops. De derde dienst van Rebarn.nl is dat je een tiny house op wielen kan huren via Aribnb. De op website kun je foto's van de tiny house op wielen bekijken en ook allerlei arrangementen bijboeken.

Website Rebarn.nl opgeleverd door phoenix pro

Bekijk de site van Renske op rebarn.nl

Zelf website maken met behulp van Phoenix?

Een website maken hoeft niet moelijk te zijn. Zoals je ziet kun je een hele mooie website maken met de software van Phoenix. Met hulp van het Phoenix systeem kun je eigenlijk de plank niet misslaan voor het maken van jouw ideale website. Heb je hulp met Phoenix nodig? Ik kan jou stap voor stap leren hoe je om moet gaan met het systeem van Phoenix en hoe je jouw ideale website kan maken met behulp van Phoenix. Ik kan jou garanderen dat je erg tevreden zal zijn over het eindresultaat!

Het maken van jouw website door een professional

Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever het maken van jouw website wilt uitbesteden. Of misschien heb je geen tijd of geduld om zelf een website te maken? Of laat je het maken van jouw website liever aan een professioneel over? Dat is ook geen probleem. Je bent bij mij aan het goede adres. Ik ben een Phoenix expert. Samen met jou kan ik kijken naar de mogelijkheden voor het maken van jouw ideale website. Phoenix seo is geoptimaliseerde software en dit zorgt ervoor dat jouw website hoger op Google uitkomt. Ik heb een uitgebreide portfolio en ik laat jou natuurlijk graag voorbeelden Phoenix website zien.

```
Categorie├źn