Spiceupyourqi.nl

Levensenergie doorgeven via een Phoenix website

Proosten op het leven en haar eigen ervaringen delen hoe je het leven werkelijk kunt omarmen: dat is wat Hyang Stegers wil doen. Ze biedt haar expertise online aan via Spiceupyourqi.nl. De levenslust die ze over wil brengen doet ze onder andere via qigongtechnieken en de Oosterse voedingsleer. Je kunt bij haar een workshop volgen over fermenteren en mediteren. Of je boekt een Qi-magiesessie of een Qi-dagretreat. Wil je liever eerst meer weten? Dan kan je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via de site. Hierbij plan jezelf de dag en tijd in. Daardoor is een afspraak maken een peulenschil. Hyang vertelt duidelijk haar verhaal op de site en laat ook anderen aan het woord om hun ervaringen met haar werkzaamheden bij de lezer over te brengen. Haar aanbod wordt overzichtelijk aangeboden, waardoor geïnteresseerden een goed beeld krijgen van haar aanbod. 

Review
Alex is een geweldige VA een echte expert. Ontzorgt werkt snel en is doelgericht. Je weet altijd waar je aan toe bent door zijn duidelijke communicatie. Alex luistert naar je en hoort wat je zegt. strippenkaarten online is een uitkomst, zowel voor kleine als grote klussen. Alex is een warme persoonlijkheid en werkt vanuit rust, empathie en compassie.
Hyang Stegers
High health Qi Coach
Spice Up your Qi

Bekijk de site spiceupyourqi.nl

Alex Buijk van Phoenix Pro kan jou adviseren, je op weg helpen of zelfs het hele beheer van je site op zich nemen.

Een Phoenix website om jouw verhaal te doen

Je hebt een aanbod, een passie voor een onderwerp en wilt deze graag delen met geïnteresseerden. Een goed werkende site is altijd belangrijk, want voor jou nog vele anderen… Heb je veel te vertellen of een breed aanbod, dan kan je tegen problemen aanlopen als je zelf met een site aan de slag gaat. Wil je een site die voor je werkt, in plaats van tegen je? Dan kan een Phoenix website de uitkomst zijn. Alex Buijk van Phoenix Pro kan jou adviseren, je op weg helpen of zelfs het hele beheer van je site op zich nemen. Zo kan jij doen waar je hart ligt en heb je toch een site die de klanten jou kant opstuurt, in plaats van dat ze al verdwenen zijn voordat ze goed en wel je verhaal hebben gelezen! De handige functies, zoals het zelf kunnen inplannen van een gesprek of het direct kunnen boeken van een workshop, maakt het de klant gemakkelijk. En daarmee zal hij of zij sneller tot actie overgaan!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!