Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
11/23/2022
2 min
0

Loslaatcoach.nl

11/23/2022
2 min
0

Loslaten begint met een sprankelende website

Leren loslaten: al die belemmerende overtuigingen bijvoorbeeld. Die mogen de prullenbak in. En loslaatcoach Liesbeth helpt daarbij. Liesbeth vertelt op haar site wie ze zelf is en hoe de Sedona Methode haar geholpen heeft om te komen waar ze nu is. Ze is opgeleid door Hale Dwoskin en mag zich daarom gecertificeerd Sedona Methode Coach noemen. Op de site biedt ze niet alleen haar diensten als coach aan, maar ook haar diensten aan coaches aan. Er wordt uitvoerig uitgelegd wat je van de cursussen mag verwachten en je meld je eenvoudig via de site aan. Een individueel gesprek boeken start met een vragenlijst op de site. Op de site biedt Liesbeth onder andere ook een driedaagse training aan voor coaches, trainers en therapeuten. Een blog maakt het complete verhaal nog completer en inspireert menigéén. Liesbeth heeft een e-book geschreven, die gratis aan te vragen is. Fijn voor de mensen om zo nog meer kennis te kunnen maken met de methode voordat ze overgaan tot het volgen van een workshop of het aanvragen van een gesprek. Maar ook slim van Liesbeth omdat het een heel goed middel is om mensen over de streep te trekken!

Review

Toen ik een Phoenix website aanschafte was ik superblij omdat ik bijna alles zelf kon maken. Lay out, kleuren, teksten, foto’s, blogs… allemaal eenvoudig te doen en ziet er al snel supergoed uit. Maar ojee, al die technische zaken waar je tegenaan loopt, koppelingen met Huddle en Plug&Pay bijvoorbeeld...Help!!.
Toen ik Alex had ontdekt was ik helemaal gelukkig! Kon toch mijn eigen site blijven maken maar alle moeilijke zaken doet hij. En hij leert me ook hoe ik dingen zelf moet doen, dan maakt hij een opname die ik later terugkijk. Ik kan kiezen of hij het doet of dat hij me leert hoe ik het moet doen. En allebei doet hij geweldig. Zo lang ik een Phoenix site heb, heb ik Alex. Ook als je alles uit handen geeft aan hem kan je vertrouwen dat je site goed in elkaar zit en dat alles klopt aan de achterkant. Alex heeft mij beter op een rijtje dan dat ik mezelf op een rijtje heb...Dank je Alex, zonder jou wordt het niks.

Bekijk de site: https://loslaatcoach.nl

Bied je expertise aan met een duidelijke site

Je kunt nog zo bevlogen zijn over de methode die je gebruikt om mensen te helpen, maar zonder een site die die bevlogenheid goed weergeeft heb je er niet zo veel aan. Niet wat betreft het vinden van nieuwe klanten, in ieder geval. Mensen zoeken toch vooral via internet. De eerste indruk die de mensen krijgen is dus dat wat jouw site uitstraalt! En een eerste indruk kan je maar 1 keer maken… Zijn ze niet onder de indruk van jouw site, dan surfen ze snel weer verder. Alex Buijk van Phoenix Pro kan je helpen om ook jouw diensten zo goed mogelijk neer te zetten! Hij kan met je meedenken over de invulling en de technische kant op zich nemen. Hij kan alles voor je bijhouden of je alleen op weg helpen. Klinkt als muziek in de oren? Plan dan nu een kennismakingsgesprek in! Gewoon gratis en vrijblijvend. En kijk voor inspiratie alvast eens bij zijn portfolio!

Categorieën