Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
11/23/2022
1 min
0

Nemacademy.nl

11/23/2022
1 min
0

Ondersteun de coach met een stimulerende website

Ook een (aankomend) coach of therapeut kan wel wat support gebruiken… Door opleidingen te volgen of bijscholing, maar ook workshops kunnen de vaardigheden van de coach of therapeut vergroot worden. NEM Academy is een opleider die zich richt op deze beroepsgroep en via de site al zijn opleidingen, modules, bijscholingen en workshops aanbiedt. Daarnaast zijn er diverse boeken die je via de site kunt kopen. De online leeromgeving is duidelijk zichtbaar op de site aanwezig. Naast de online mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn er ook fysieke opleidingen, zowel in de avond als overdag. NEM Academy organiseert regelmatig events, welke eveneens op de site bekend gemaakt worden. De academie geeft info over het volgen van een opleiding met het STAP-budget. Nathalie en José, de vrouwen achter dit opleidingsinstituut, stellen zich netjes voor, waardoor jij een goed beeld krijgt van de achtergrond van het geheel. Ook wordt duidelijk gecommuniceerd dat NEM Academy is erkend door meerdere instanties, waardoor je weet dat het een gedegen opleidingsinstituut is. Natuurlijk schept dit vertrouwen!

Review

Alex ondersteunt ons bij vraagstukken rondom de IMU systemen waar we zelf niet uitkomen. Ik ervaar Alex als een snelle, doelgerichte en pragmatische dienstverlener die helder zaken uitlegt en/of implementeert. Het is inspirerend en verhelderend om met Alex te sparren over zowel strategische als praktische vraagstukken. Duidelijk en helder prijsbeleid en snelle service.

Bekijk de site: https://nemacademy.nl/

Je aanbod duidelijk aanbieden met een site

Is jouw aanbod ook zo divers en wil je dit aanbieden via een site? Dan is het van belang dat je site wel overzichtelijk blijft en mensen uitnodigt om verder te kijken. Bied je aanbod in duidelijke categorieën aan, zoals ook NEM Academy doet. Wil je hier eens over brainstormen en heb je wel een beetje hulp nodig? Met de hele site of enkel met de technische kant? Alex Buijk van Phoenix Pro kan je helpen. Dit kan op veel manieren. Zo heeft NEM Academy zelf de site ontworpen en helpt Alex bij alle technische zaken. Maar hij kan ook de hele site voor je onder handen nemen en eveneens alle zaken rondom je site bijhouden. Zo kan jij je storten op je eigen werkzaamheden. Meer weten wat er mogelijk is? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan (dit is telefonisch) en kijk eens bij het portfolio van Alex!

Categorieën