Een Phoenix site biedt veel mogelijkheden,
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
07/03/2023
1 min
0

Kniepijnvrij.nl

07/03/2023
1 min
0

Veelzijdige Phoenixsite voor een kniepijnvrij leven

Stijn van Kniepijnvrij heeft een duidelijk doel: mensen helpen om te leven zonder kniepijn. Hij stelt dat kniepijn vaak onbegrepen blijft en fysiotherapeuten of orthopeden niet altijd weten hoe ze klachten kunnen herkennen. Hij biedt via zijn site meerdere opties aan om wel iets te kunnen doen tegen deze pijn. Hoe herken je de pijn en hoe kan je die klachten oplossen? Stijn biedt online programma’s aan, waardoor je makkelijk thuis aan de slag kunt en geen reistijd hebt. Of je kan naar zijn praktijk komen. Via de pagina die daarover gaat kom je eenvoudig bij de contactgegevens uit. Geen eindeloos zoeken naar gegevens, waardoor klanten afhaken, dus. Een blog vind je ook én niet te vergeten wordt er een kniepijnvrije test op de site aangeboden! Uiteraard lees je ook reviews van klanten van Stijn. Dat het slim is om zo vertrouwen te wekken, dat hoeft waarschijnlijk niet uitgelegd te worden!

Review

Ik kan Alex van harte aanbevelen. Het resultaat ziet er geweldig uit en het overzetten van mijn vorige platform naar Phoenix is probleemloos verlopen zonder noemenswaardig verlies van bezoekersaantallen. Alex hielp bij mij wat handige instructie video's om zelf blogs over te kunnen zetten. Hij kan je dus alles uit handen nemen of geeft je instructies hoe je het zelf op kan lossen!
Daarnaast reageert Alex snel bij problemen en werkt het strippenkaart systeem met de opdrachten erg handig.
bekijk de site: https://kniepijnvrij.nl/

Wat bied jij je klanten via je site?

Een Phoenix site biedt veel mogelijkheden, waardoor je online van alles kunt aanbieden. Net als Stijn kan je bijvoorbeeld online programma’s of een test aanbieden. Maar er is nog veel meer mogelijk. Een webshop, bijvoorbeeld, of een community. Heb je ook wel oren naar al die online mogelijkheden voor jouw praktijk of bedrijf? Plan gewoon eens een gratis kennismakingsgesprek in met Alex Buijk van Phoenix Pro. Hij vertelt je graag over de mogelijkheden met Phoenix, andere toepassingen zoals Plug&Pay en bijvoorbeeld Huddle, maar ook wat hij zelf allemaal voor je kan betekenen. Hoeveel wil je zelf doen en waar heb je hulp bij nodig? Alex kan namelijk ook blijven helpen met je site, zodat je er zelf helemaal geen omkijken meer naar hebt! Voor meer inspiratie kan je zijn portfolio eens bekijken!

Categorieën