Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
11/23/2022
1 min
0

Vriendinnenonline.nl

11/23/2022
1 min
0

Vriendinnen vinden was nog nooit zo makkelijk

Dat een Phoenix website veel vrouwen gelukkig kan maken, bewijst deze site. Vriendinnenonline bestaat al 7 jaar en heeft in die tijd al aan de wieg gestaan van heel veel nieuwe vriendschappen. De site laat overzichtelijk zien hoe het lidmaatschap in zijn werk gaat en wat het kost. Maar daarnaast is er eveneens een blog aanwezig met veel inspirerende verhalen over vriendschappen tussen vrouwen. Samen met het magazine ‘Vriendin’ wordt er regelmatig een vriendinnen-speeddateavond georganiseerd. Als lid krijg je korting voor deze avonden. Je kunt eenvoudig via de site je aanmelden voor deze gezellige avonden. Ook het lid worden van dit platform is niet ingewikkeld. Met de groene button zie je in 1 oogopslag waar je moet zijn om je aan te melden. Vriendinnenonline.nl heeft nu ook een gratis app.

Review

" IN DE AFGELOPEN PERIODE HEB IK HEEL FIJN MET ALEX SAMENGEWERKT. HIJ HEEFT ALTIJD MEEGEDACHT, IS SNEL MET ZIJN REACTIE EN STAAT VOOR JE KLAAR. HET RESULTAAT IS OOK ERG MOOI GEWORDEN!

NU DE NIEUWE WEBSITE STAAT, ZAL HET VOORAL NOG GAAN OM KORTERE VRAAGSTUKKEN. DAAROM IS HET IDEAAL OM MET ALEX ZIJN STRIPPENKAART-SYSTEEM TE WERKEN, DAN KUNNEN KLEINE DINGEN OOK TUSSENDOOR GEDAAN WORDEN EN REKENT HIJ HET AANTAL MINUTEN DAT HIJ DAARVOOR KWIJT WAS. LEKKER FLEXIBEL EN SNEL! "

VRIENDINNENONLINE.NL

Bekijk de site: https://vriendinnenonline.nl/

Met een Phoenix website kan je veel bieden aan je leden

Wil je net als Vriendinnenonline een wervelende site, waar je leden kunt ontvangen op een (betaald) platform? Waar duidelijk uitgelegd wordt wat je allemaal kunt verwachten en je dit kunt combineren met een inspirerend of informatief blog? Met een Phoenix site is dit geen enkel probleem. Je kunt je verhaal kracht bijzetten door een filmpje toe te voegen. Of je maakt dingen extra duidelijk door een FAQ toe te voegen aan je menubalk. Vriendinnenonline ging je voor en is uitgegroeid tot het grootste en bekendste vriendinnenplatform van Nederland. Klinkt het je als muziek in de oren, maar ontbreek het je aan kennis of tijd? Dan kan Alex Buijk van Phoenix Pro jou van dienst zijn. Met zijn jarenlange ervaring met Phoenix én andere toepassingen zoals Huddle, Plug & Pay en bijvoorbeeld Mailblue, kan hij voor jou een professionele website realiseren. Kijk maar eens bij zijn portfolio! Maak vrijblijvend kennis met Alex door zelf een telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. En bepaal wat hij allemaal voor je kan doen! Want hoeveel jezelf doet en hoeveel Alex: dat is helemaal aan jou!

Categorieën