Babette Grunder Website gemaakt met phoenix
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/14/2022
2 min
0

Seotekstatelier.nl

04/14/2022
2 min
0

Seotekstatelier.nl opgeleverd

Ik kwam met Babette in contact en na onze kennismaking was het heel duidelijk wat ze wilde. Ik kon snel schakelen en bouwde de website binnen 1 week voor haar.
En al zeg ik het zelf het resultaat mag er zijn. Uiteraard kan ik niet zo goed bloggen als Babette zelf, ieder zijn specialiteit toch Babette ;-) Maar ik hoop iets leuks over Babette haar site te kunnen schrijven. Hoe dan ook wens ik Babette veel succes met haar site en dat ze maar veel mag gaan schrijven.


Review
Ik stond op een kruispunt: ga ik wel of niet door met Phoenix? Ik geloofde in het systeem, maar ik merkte dat ik vast liep wanneer ik aan het bouwen was. Het resultaat? Ik werd die persoon die wel een sportschool abonnement had, maar vervolgens nooit ging.
Na een aantal maanden besloot ik daarom om nog één investering te doen in Phoenix. Het werd Alex. Binnen 24 uur had ik een kennismakingsgesprek en al snel kon hij aan de slag. Nu huur ik Alex nog af en toe in voor aanpassingen rondom mijn website. Heerlijk! Alex reageert snel, is transparant over de kosten én denkt mee. Hij is onmisbaar wanneer je emotionele gesteldheid je ook iets waard is. ;-)
Babette Grunder


Bekijk Babette haar website op seotekstatelier.nl

Babette Grunder Website gemaakt met phoenix

Een SEO Tekst Atelier met een Phoenix website

Babette Grunder schrijft voor jou, of het nu om blogs gaat, persberichten of webteksten om hoger in Google te komen. Ze biedt via de site haar diensten aan en stelt zichzelf en het team SEO Tekst Atelier voor. De site oogt fris en geeft duidelijk de expertise aan van Babette. Via de site kan je persberichten aanvragen, een strategiegesprek plannen wat betreft het laten schrijven van blogs en is duidelijk te zien hoe je haar bereiken kunt. Een duidelijk beeld van Babette en haar werk krijg je dan ook zeker bij het bekijken van haar site. Het nodigt uit om verder te kijken en dat is toch wat je moet willen! 

Expertise in ‘the picture’ met een Phoenix website

SEO, leads en meer klanten krijgen: kreten waar het internet mee vol staat. Als je in dit wespennest aan het werk bent, zal je onderscheid moeten maken. Waarom zou een klant nu precies naar jou toekomen, als er zo veel anderen te vinden zijn die ook die kreten gebruiken? Precies, door een site te creëren die niet alleen hoog scoort (daar hebben we de SEO weer…), maar die ook prettig werkt én professioneel oogt. Met een Phoenix website heeft Babette Grunder een site die professie uitstraalt én fijn is om naar te kijken. Het aanvragen van een tekst is eenvoudig via de site te realiseren, je komt meer te weten over Babette zelf en waar ze haar ervaringen vandaan haalt. Als tekstprofessional zijn de teksten het probleem uiteraard niet. Maar zonder een goed werkende site doen ook die teksten minder goed hun werk! Alex Buijk van Phoenix Pro kan je site volledig voor je onderhouden, maar enkel en alleen even samen opstarten is natuurlijk ook mogelijk. Zo kan jij je bezighouden met de woorden die je graag schrijft!

Categorieën