Monique-enhus.com

Avatartrainingen vinden op een Phoenix site

Je bent op zoek naar een bewustzijnstraining. Nu kom je van alles tegen op het gebied van zelfontplooiing, maar er zijn sites die opvallen. Zo ook de site van Monique Enhus. Haar site vertelt in één oogopslag wat het voor je doen kan: jezelf vrij maken. Of zoals het op de site zelf staat: ‘Creëer jezelf VRIJ’. Duidelijke taal die je verder wil laten kijken. Monique biedt de Avatarcursus aan en je kunt zo zien waar dit voor staat. Natuurlijk is dat precies wat je als ‘zoekende’ nodig hebt. Maar Monique biedt meer via haar site. Zo is er de ReSurfacing workshop, zijn er boeken te vinden en kan je zelf bij de agenda een cursus plannen. Wil je meer weten voor je begint? Dan kan je gratis een interactieve introductie vinden op de site. Of download het gratis e-book. Nog niet genoeg? Dan is er ook nog een gratis mini-cursus.

Review

Wat ik fijn vind aan Alex is dat hij helder verwoord wat hij nodig heeft om zijn job goed te kunnen doen. Dat maakte het voor mij makkelijk om hem de juiste inhoud aan te leveren voor mijn website. Hij ademt Phoenix, is gefocust op resultaat en houdt je met beide voeten op de grond. Een echte professional.
Bekijk de site: https://monique-enhus.com

Workshop en webshop komen samen

Heb jij ook meerdere dingen te bieden, zoals een workshop en boeken? Dan is een site die beide goed weet neer te zetten een uitkomst. Met Phoenix kan dit en dat niet alleen, je kunt er nog veel meer mee. Wat dacht je van een community op je site voor je doelgroep of podcasts? Lijkt het je prachtig maar zie je op tegen alle technische rompslomp? Plan dan maar eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Alex van Phoenix Pro. Hij kan dit allemaal uit handen nemen of je helpen bij specifieke zaken rondom je site. Naast Phoenix kan je ook bij hem terecht voor koppelingen als Huddle, Plug&Pay of bijvoorbeeld Mailblue. Zijn portfolio geeft niet alleen een goed beeld van wat Alex allemaal al heeft gedaan, maar ook wat er allemaal mogelijk is met Phoenix sites! Laat je inspireren! Want vergeet niet: als je site niet goed werkt, hollen je potentiële klanten hard weg!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!