Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
11/23/2022
1 min
0

Daphnebuijk.nl

11/23/2022
1 min
0

Een online visitekaartje voor een prachtige onderneming

Daphne Buijk wandelt. En dat doet ze niet zomaar, maar samen met anderen. Om deze anderen te ondersteunen in het behalen van hun doelen. Haar aanbod hierin is divers. Je kunt meelopen met een wandelgroep, maar er ook voor kiezen om je al wandelend 1 op 1 te laten coachen. Wil je wandelen om fit te worden? Is het een persoonlijke wens of ben je zakelijk op zoek naar mogelijkheden? Het kan allemaal. Alle mogelijkheden die Daphne biedt komen uitgebreid op de site aan bod. Weet je niet zo goed welk type wandelaar je bent? Dan kan je daar met een test op de site achter komen. Hou je van wandelen, maar ben je ook op zoek naar nog meer verdieping of uitdaging? Dan kan je op de site van Daphne lezen dat een kunstzinnige wandel workshop tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk zijn de wandelverhalen die je eveneens hier vindt inspirerend om te lezen. Wil je graag meer weten over Daphne zelf? Geen probleem, want ook daar is een plaatjes voor ingeruimd op de site.

Review

Alex Buijk heeft mij heel goed geholpen bij het opbouwen en opzetten van mijn website, plug &pay en mailblue. Uitleg over alles op een prettige manier.  Veranderingen en aanpassen doen legt hij op een goede, duidelijke en vooral begrijpelijke manier uit. Hij denkt er mee hoe je de site zo kunt wegzetten zodat hij helemaal passend en kloppend is jouw business. Heel blij met deze topper!!!!

Bekijk de site: https://daphnebuijk.nl

Een mooi aanbod vraagt om een mooie site

Je kunt een prachtig aanbod hebben, zoals Daphne, maar zonder klanten heb je er niet veel aan. Klanten moeten je dan ook wel kunnen vinden en daarvoor is internet eigenlijk de eerste plek om te beginnen. Mensen kijken tegenwoordig eerst online of ze ergens iets passends kunnen vinden of om meer informatie over een bedrijf/product/praktijk te vinden. Zelfs als ze gewoon in dezelfde gemeente wonen! Een website verdient dan ook veel aandacht en moet duidelijk en snel werken. Want mensen hebben ook geen geduld meer om lang op antwoorden te wachten… Alex Buijk van Phoenix Pro kan je helpen om net zo’n mooie site als die van Daphne re realiseren. Hoeveel hij voor je doet, hangt van jouw wensen af. Ontwerpt hij de site, onderhoudt hij het of helpt hij bijvoorbeeld alleen met zaken als Plug & Pay, Huddle of Mailblue? Zijn portfolio kan je alvast inspireren bij wat er allemaal mogelijk is. Plan een kennismakingsgesprek in met Alex om te horen wat hij voor je doen kan.

Categorieën