Kies jij ook voor Phoenix Pro?
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
07/03/2023
1 min
0

Scorenmetwoorden.nl

07/03/2023
1 min
0

De kracht van woorden en een Phoenix website

Scoren met Woorden is het bedrijf van Nicol Tadema. En daarmee zegt ze meteen heel duidelijk wat ze doet. Scoren met woorden door taal op een krachtige manier in te zetten. Juist door zijn eenvoud te gebruiken, bijvoorbeeld. Nicol wordt een woordgoochelaar genoemd en dat ‘goochelen’ wil ze anderen ook leren. Haar aanbod kan je duidelijk op haar Phoenix site vinden. Wil je een cursus volgen, één van haar boeken kopen of haar vragen om een incompany training te geven? Je kunt het allemaal vinden op haar site. Inspiratie nodig? De site neemt je zo mee naar haar eigen artikelen. En wil je vaker deze interessante weetjes over taal en schrijven lezen? Dan meld je je heel eenvoudig aan via de website voor de nieuwsbrief.

Review

Ik goochel met woorden dus hoe tof is het als je nieuwe website laat inrichten door een goochelaar. Oké daarop heb ik Alex niet geselecteerd: zijn naam viel aan alle kanten toen ik rondvroeg naar een pro die Phoenix, IMU, Huddle, Plug & Pay én Mailblue tot in de puntjes beheerst. En die titel van 'pro' heeft Alex meer dan waargemaakt.
Het gehele proces van de inrichting van de Phoenixsite, Plug & Pay en assistentie met Mailblue verliep supersoepel. Alex is flexibel, vindingrijk, meedenkend, ervaren en vliegensvlug en een ware teamplayer.
Bekijk de site https://scorenmetwoorden.nl

Kies jij ook voor Phoenix Pro?

Ben jij ook een goochelaar in jouw vakgebied? Maar komt dat niet echt uit de verf? Dan is het nu tijd om een goed werkende site neer te zetten. Een site die voor je werkt, in plaats van dat het je tegenwerkt… Het is immers jouw online visitekaartje. En je hoeft echt niet bang te zijn dat je dit nooit gaat lukken, want daar heb je immers goochelaars van sites voor, zoals Alex Buijk van Phoenix Pro. Alex kan je helpen met een bepaald onderdeel, met je hele site en hij kan ook zelfs ‘alles’ voor je overnemen zodat jij er helemaal geen omkijken meer naar hebt! Interesse? Plan dan het gratis kennismakingsgesprek in met Alex via deze site en verbaas je erover wat er allemaal mogelijk is! Laat je inspireren door zijn portfolio te bekijken of vraag gewoon advies aan Alex. Naast Phoenix Pro kan je ook bij hem terecht voor andere services, zoals Huddle, Plug&Pay, Mailblue en nog vele andere koppelingen.

Categorieën