Dieetvrij-leven.nl

Afvallen 2.0 promoot je met een Phoenix website

Afvallen: hoeveel mensen hebben er geen problemen mee en lukt het maar niet om af te vallen? Kevin Boeren van Dieetvrij-leven biedt dan ook een andere manier aan om gewicht te verliezen. Op zijn site kan je duidelijk lezen wat zijn aanbod hierin is. Wil je een afslank & lifestyle traject of ga je voor de virtuele maagband? Kevin werkt met hypnose om zo jouw doel te bereiken. Natuurlijk zal het voor veel mensen als iets wonderlijks klinken dat een maagband ook virtueel kan werken. Op de site wordt heel duidelijk verteld hoe dit werkt. Een afspraak inplannen is heel simpel. Ook dat doe je zelf via de site! Natuurlijk is het fijn om te weten met wie je dan een afspraak maakt. Kevin stelt zich dan ook netjes op de site voor. Sommige sites zijn een ramp om te achterhalen hoe je met de mensen achter de site in contact kunt komen. Niet op de site van Dieetvrij Leven! Op meerdere plekken kom je de button tegen waarmee je naar de contactgegevens gaat. En uiteraard staat het tevens in de menubalk vermeld. Heb je vragen? Dan is er een handige FAQ aanwezig, die je direct vanuit de menubalk kunt aanklikken.

Review

Alex is echt een aanrader en een echte aan pakker! Ik werk met veel ondernemers samen maar Alex schiet daar in echt bovenuit. Het samen werken met hem gaat erg soepel, efficiƫnt netjes en heel vlot. Hij verstaat zijn vak erg goed en luister goed naar je wensen. Begin van traject maakt hij duidelijke afspraken met eerlijke gezonde prijzen en binnen paar dagen staat je website online. Alex super bedankt en ik kijk al uit naar ons volgende project samen!
Bekijk de site: https://dieetvrij-leven.nl

Maak het je klant zo eenvoudig mogelijk

Mensen houden van gemak. Eerst moeten zoeken naar contactgegevens of eerst van alles moeten doen voordat je erachter komt hoe je dan een afspraak maakt: allemaal redenen om verder te kijken op andere sites. Mensen gaan niet van alles uit de kast trekken als er nog vele anderen zijn waar ze eenvoudiger een afspraak kunnen maken. Wil jij ook een site die voor je werkt in plaats dat het de mensen wegjaagt? Doe dan net als Kevin en schakel Alex Buijk in van Phoenix Pro. Hij kan je onder andere helpen met Phoenix, Mailblue, Plug & Pay, Huddle en andere koppelingen. Hij kan je site ontwerpen, maar ook enkel ondersteuning bieden. Voor de opstartfase, maar ook voor het hele onderhoud zolang jij dat wilt! Zie zijn portfolio voor zijn eerdere werk. En plan nu een gratis kennismakingsgesprek in!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!