Fyvip.nl

De beste versie van jezelf: promoot je met een Phoenix website!

Fyvip.nl biedt een vitaliteitsprogramma aan waardoor je de beste versie van jezelf naar boven kunt halen. Meer energie, beter slapen, zonder kwaaltjes en goed weten hoe je om moet gaan met stress. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Het aanbod van Fyvip wordt keurig, sprankelend verwoord via zijn Phoenix website. Natuurlijk slim omlijst met reviews van deelnemers. Je kunt via de site een vitaliteitscheck aanvragen en ook de specialisten stellen zich aan je voor. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mensen achter het programma. In het menu vind je eveneens een blog met tips hoe je met zaken als stress of werkdruk om moet gaan. Ook een podcast kan je hier vinden. Fyvip laat daarnaast netjes zien welke tarieven er gehanteerd worden, zodat geïnteresseerde bezoekers hier een goed beeld van krijgen. En wil je een privé retreat boeken? Dan hoef je niet lang te zoeken hoe je dit moet doen. Met de opvallende button springt die er duidelijk uit. 

Bekijk de site: https://fyvip.nl/

Duidelijkheid voorop met Phoenix

Een site die duidelijk is en goed laat zien wat je de mensen te bieden hebt, zoals Fyvip ook doet, zal mensen sneller over de drempel doen laten stappen. Ze weten zo immers precies wat ze te wachten staat. In het geval van Fyvip geldt dat zowel voor wat betreft de inhoud van het aanbod als de tarieven. Veel mensen kunnen dit zeker waarderen! Maar hoe hou je het allemaal overzichtelijk? Hoe zorg je ervoor dat het mensen aanspreekt en alles goed vindbaar is? Alex Buijk van Phoenix Pro kan je helpen om jouw site zo duidelijk mogelijk te ontwerpen. Heb je zelf wel een site ontworpen, maar mis je de technische vaardigheden of wil je aan de slag met toepassingen als Huddle, Plug & Pay of bijvoorbeeld Mailchimp? Alex helpt je, van kleine werkzaamheden tot complete websites. Voor de opstart of voor het complete onderhoud. Wat Alex zoal gedaan heeft? Check zijn portfolio! Meer weten? Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!