Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
11/23/2022
1 min
0

Buteyko-instituut.nl

11/23/2022
1 min
0

Gezonder leven promoten met een Phoenix website

Het Buteyko Instituut richt zich op gezond ademen en biedt diverse mogelijkheden aan om dit te leren. De site geeft hierin veel informatie en maakt duidelijk welke trainingen er allemaal mogelijk zijn. Er staat eveneens een test op de site, waarmee je zelf kunt testen of je gezond ademt. Een gratis minicursus is via de opvallende button aan te vragen. Wil je je opgeven voor een groepscursus of voor een individuele training? De site maakt het je makkelijk om dit te doen. Het instituut kan je eveneens opleiden om zelf ademtherapeut te worden (beter gezegd: Buteyko therapeut). Natuurlijk zijn er reviews te vinden van voormalige cursisten. Bij ieder aanbod staan er diverse reviews vermeld. Maar ook via het keuzemenu kan je voor reviews kiezen. Slimme keuze om het zo te doen, want een review is toch de online mond-tot-mond reclame. En die werkt eigenlijk nog altijd het beste! Natuurlijk kunnen er nog altijd vragen overblijven bij mensen die interesse hebben. Ook die hebben een snel herkenbare plek gekregen in het keuzemenu!

Review

Alex helpt me met alle vragen die ik heb over de IMU software (Phoenix,  Huddle en Plug & Pay). Die software is geweldig en ik kan veel zelf, maar soms loop ik vast. Dan ben ik erg blij dat ik op Alex terug kan vallen. Hij is zeer deskundig, vriendelijk en werkt snel.

Bekijk de site: https://buteyko-instituut.nl

Groot aanbod en toch overzichtelijk

Heb je ook veel te vertellen of is je aanbod best wel breed? Met een Phoenix website heb je voldoende mogelijkheden om dit, net als bij Buteyko, allemaal een plek te geven op je site. En wel zo dat het ook nog duidelijk en overzichtelijk blijft. Zou je dit wel willen, maar weet je niet hoe? Alex Buijk van Phoenix Pro kan je hierbij helpen. Kijk maar eens bij zijn portfolio welke sites hij al heeft geholpen om uit te groeien tot iets moois! Hij kan je helpen bij het opstarten, het onderhoud of het hele ontwerp. Misschien wil je vooral technische ondersteuning en ontwerp je liever zelf je site? Ook dat kan! Maak ook van jouw site een overzichtelijk, uitnodigende site en roep de hulp in van Alex! Meer weten? Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Lekker eenvoudig om te doen, maar wel de eerste stap naar jouw online visitekaartje!

Categorie├źn