Discbenelux.nl

Communicatiekracht promoten met een sterke site

Een site over communicatiekracht moet natuurlijk zelf ook goed ‘communiceren’. Online dan, weliswaar, maar toch. Disc Benelux biedt analyses aan waardoor je jezelf en anderen beter leert kennen én waarmee je jouw communicatiekracht kunt verbeteren. Daarnaast bieden ze trainingen aan voor onder andere coaches, loopbaanbegeleiders, HR-managers, consultants, adviseurs, trainers en werving- en selectiemedewerkers. De site laat het aanbod duidelijk naar voren komen en via de ‘agenda-knop’ kan je eenvoudig zien wanneer welke certificering gegeven wordt en hoe je hiervoor kunt inschrijven. De site laat je ook nader kennismaken met de trainers en wat DISC Benelux nu eigenlijk doet. Inschrijven om iedere week een DISC tip te krijgen? Eenvoudig te realiseren door je via de site in te schrijven voor deze tips. De site heeft geen overbodige fratsen, maar vertelt duidelijk en overzichtelijk waar het om gaat. 

Bekijk de site: https://discbenelux.nl/

Wil jij ook jouw trainingen online aanbieden?

Heb jij, net als DISC Benelux, een prachtig aanbod aan trainingen? Dan is het ook voor jou van belang dat deze trainingen duidelijk naar voren komen. Mensen die blijven zitten met vragen zullen immers niet zo snel een opleiding of cursus bij je volgen. Maak de drempel om in te schrijven zo laag mogelijk door duidelijke informatie te geven én de manier van inschrijven heel simpel te houden. Heb je hier wel oren naar, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Of heb je eenvoudigweg de tijd hier niet voor? Alex Buijk van Phoenix Pro helpt je graag. Met zijn jarenlange ervaring op dit gebied kan hij jou met raad en daad bij staan. Kijk maar eens bij zijn portfolio! Alex kan je helpen op meerdere fronten, zoals met het ontwerp van een Phoenix website, het onderhouden van de site of je helpen met andere koppelingen zoals bijvoorbeeld Huddle of Plug & Pay. Of het nu alleen om een tijdelijke ondersteuning gaat of om het langdurige onderhoud van de site: aarzel niet en plan een kennismakingsgesprek in met Alex! Natuurlijk vrijblijvend en gratis!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!